04-07-2022 Розваги 1053

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 4 липня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 4 липня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. Вас чекає різножанрова підборка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба.

Вихор

Режисер: Гаспар Ное

До прем'єри про фільм було відомо небагато. Герої «Вихоря» - літнє подружжя з деменцією, картина частково належить до жанру джалло, що поєднує елементи фільмів жахів, кримінальної драми та еротики/

Виверження смаку

Режисер: Пітер Стрікленд

«Виверження смаку» — це шокуюча сатира на сучасне мистецтво: група із трьох людей приїжджає до віддаленої резиденції, щоб влаштовувати кулінарні перформанси, але через сувору керівницю закладу творча спілка розпадається.

Координати «Цитадель»

Режисер: Софі Бенкс-Колома

Коли найнебезпечніший терорист-стратег втікає з-під варти, у надсекретній підземній в'язниці ЦРУ спрацьовує тотальне блокування, яке запускає зворотний відлік до повного знищення цитаделі бойовими дронами. Діючи зухвало і жорстко, злочинець стрімко прибирає всіх, хто опинився замкнений з ним у цих нескінченних лабіринтах. У аналітика Еббі свої рахунки з «демоном», тому їй потрібно не тільки вижити, а й придумати, як помститися своєму найлютішому ворогові. Починається непередбачувана гра у кішки-мишки.

Операція "М'ясний фарш"

Режисер: Джон Медден

Під час Другої світової війни два офіцери розвідки використовують труп та фальшиві документи, щоб перехитрити німецькі війська.

Захід сонця

Режисер: Мішель Франко

Здавалося б, що може бути спокійніше за життя в елегантних готельних люксах і на розмірених пляжах Акапулько? Однак випадок може порушити тихий порядок заможної пари, і напруження, що наростає, почне розкривати таємниці кожного...

Історія Монтани

Режисер: Скотт Макгіхі, Девід Сігел

Брат і сестра через роки повертаються на покинуте сімейне ранчо, де їм доведеться зіткнутися з важким сімейним спадком і таємничими загадками.

Серце чемпіонів

Режисер: Майкл Мейлер

1999 року університетську команду з веслування почав тренувати ветеран війни у В'єтнамі. Його незвичайний підхід до тренувань та звичка ніколи не здаватися допомогли перетворити посередніх веслярів на справжніх чемпіонів.

Святим тут не місце

Режисер: Альфонсо Пінеда Ульоа

Мовчазний найманий убивця на прізвисько Єзуїт після виходу з в'язниці жорстоко мститься за смерть дружини та викрадення сина.

Зелений привид і Володарі каменю

Режисер: Майкл Д. Олмос

У прикордонному містечку Техасу продавець автомобілів Чарлі підробляє борцем, відомим під ім'ям «Зелений привид». Коли в пошуках магічного смарагду прибувають невідомі, Чарлі виявляє, що має надздібності.


Читати також