02-07-2022 Розваги 16586

8 нових фільмів та серіалів місяця, які вже можна подивитися на Netflix

8 нових фільмів та серіалів місяця

Для тих, хто не встигає стежити за щотижневими оновленнями каталогу Netflix, ми зібрали головні фільми та серіали місяця.

Перехоплювач (2022) Interceptor

бойовик, драма, пригоди
Режисер: Метью Райллі
У ролях: Ельза Патакі, Люк Брейсі, Аарон Гленейн, Mayen Mehta, Пол Сізар

Ельза Патакі на кадрі з фільму «Перехоплювач»
Однією з головних новинок місяця для стрімінгового гіганта став фільм «Перехоплювач», який схрещує традиції бойовиків 90-х та злободенні роздуми. Героїнею виступає військова Джей Джей Коллінз (Ельза Патакі): її направляють на морську базу, яка виступає перехоплювачем боєголовок. За кілька місяців до цього Джей доповіла керівництву про домагання одного з військових, що стоїть вище за званням. Після буллінгу та цькування з боку товаришів по службі Коллінз вирішує піти. Її прибуття на базу випадає на день, коли терористи крадуть 16 боєголовок із росії та запускають їх до найбільших міст США. Героїні належить протистояти армії найманців, які планують відключити систему протиповітряної оборони.

Дорога до НБА (2022) Hustle

драма, комедія, спорт
Режисер: Джеремія Загар
У ролях: Адам Сендлер, Квін Латіфа, Хуанчо Ернангомес, Бен Фостер, Кенні Сміт

Адам Сендлер у ролі Станлі на кадрі з фільму «Дорога до НБА»
Старина Адам Сендлер пообіцяв зіграти у найогиднішому фільмі, якщо не отримає номінацію на премію «Оскар» за визначну роль у трилері братів Сефді «Неограновані коштовності». Поки, здається, що злукавив, адже «Дорога до НБА», навпаки, знову є доказом неабиякого драматичного потенціалу актора. Сендлер зіграв втомленого від вічних роз'їздів, що псують стосунки з сім'єю, баскетбольного скаута, який їздить світом у пошуках талантів. Десь у Східній Європі рекрутер знаходить роботягу-аматора, який володіє всіма даними майбутньої зірки. Герой робить на нього ставку — перевозить до США та активно тренує, причому не лише фізично, а й психологічно, пробуджуючи в ньому дух чемпіона. Перше враження вас не обманює - це і правда типова драма, що надихає про спорт, але перед чарівністю стрічки все одно важко встояти.

Дженіфер Лопес. Виступ на Супербоулі (2022) Halftime

біографічний, документальний, музика
Режисери: Аманда Мікелі, Сем Ренч
У ролях: Дженніфер Лопес, Бен Аффлек, Адам Блекстоун, Kim Burse, Ana Carballosa

Кадр із фільму «Дженніфер Лопес. Виступ на Супербоулі»
Якщо ви думаєте, що Дженніфер Лопес — одна з найпрацьовитіших жінок у Голлівуді, то ви, звичайно, маєте рацію. Втім, не все так просто: артистка змушена витрачати величезну кількість ресурсів і сил, щоб демонструвати високий результат, попутно намагаючись працювати над своєю репутацією. Документальний фільм Netflix — не просто фіксація репетицій виступу на шоу у перерві Супербоула, а портрет Лопес кінця 2019 року — початку 2020 року. На той момент відбувалося багато чого: по-перше, виснажливі тренування та репетиції, а по-друге, нагородна кампанія за роль у фільмі «Стриптизерки», в якій зірка намагалася змінити ставлення публіки до своєї персони. Картина покаже, як Лопес навіть після стількох років у шоу-бізнесі продовжує сумніватися у собі, але знаходить сили, щоб поєднати глядачів та подарувати їм позитивні емоції.

Спайдергед (2022) Spiderhead

бойовик, драма, трилер
Режисер: Джозеф Косинські
У ролях: Кріс Гемсворт, Майлз Теллер, Джерні Смоллет, Марк Пагуйо, Тесс Хобрич

Кріс Гемсворт на кадрі з фільму «Спайдергед»
Поки світовий прокат штурмує блокбастер "Топ Ґан: Меверік", на Netflix відбувся реліз нового фільму Джозефа Косинські - трилера "Спайдергед" за сценарієм авторів "Дедпула" Ретта Різа та Пола Верніка. Картина розповідає про незвичайну в'язницю, де ув'язненим дають дихати на повні груди, смачно годують і балують гуманістичним ставленням, але за однієї умови: арештанти дозволяють ставити на них фармацевтичні експерименти. Наприклад, приймати препарати, які змушують діяти проти власної волі. Спокійне життя закінчується, коли жорстокий керівник в'язниці починає стежити за новим ув'язненим: Джефф (Майлз Теллер) закохується в Ліззі (Джерні Смоллетт) і планує спільну втечу. На жаль, інтригуючий синопсис так і залишився найкращою частиною фільму, адже «Спайдергед» виявився скоріше невдалим психологічним трилером, наповненим сміховинними та очевидними роздумами про те, що світла прогресивна в'язниця не обов'язково виявиться кращою за стару — зі звичними ґратами та камерами.

Людина з Торонто (2022) The Man from Toronto

бойовик, комедія, трилер
Режисер: Патрік Гьюз
У ролях: Еллен Баркін, Кейлі Куоко, Вуді Гаррельсон, Кевін Гарт, Ліла Лорен
Прем'єра: 11 серпня 2022 року

Вуді Гаррельсон у ролі Ренді на кадрі з фільму «Людина з торонто»
"Людина з Торонто" - раптовий бадді-муві з голлівудським дуетом Вуді Гаррельсона та Кевіна Гарта. Останній грає чоловіка на ім'я Тедді, якого помилково вважають за загадкового найманця, який майстерно вбиває і катує своїх жертв. Поліція просить героя продовжити видавати себе за «Людину з Торонто» для затримання злочинця, але раптово план псує справжній кілер, який змушує Тедді стати його спільником. Незважаючи на цікавий акторський склад (крім центрального дуету тут можна побачити зірку «Бортпровідниці» Кейлі Куоко), фільм виглядає або як застаріла екшен-комедія, або як невдала копія «Охоронця кілера».

Перше вбивство (серіал, 2022-...) First Kill

1 сезон, детектив, драма, жахи
Режисер: Джет Вілкінсон
У ролях: Сара Кетрін Гук, Імані Льюїс, Елізабет Мітчелл, Обен Вайз, Грейсі Дзінні
 

Імані Льюїс на кадрі з серіалу «Перше вбивство»
Netflix продовжує виступати головним постачальником шкільних драм про високі почуття. Втім, «Перше вбивство» — це не черговий ромок, а шекспірівська трагедія про неможливі стосунки, загорнута в горор про вампірів. Представниці ворогуючих кланів Джульєтта та Каліопа (Сара Кетрін Гук та Імані Льюїс) — перша з кровопивців, друга з мисливців за нечистю — зобов'язані вчинити ритуальне дебютне вбивство, тим самим пройти обряд ініціації та стати повноправними членами кланів. Щоправда, дівчата закохуються одна в одну і тепер разом намагаються зрозуміти, що для них важливіше почуття чи сім'я.

Академія «Амбрела» (серіал, 2019-...) The Umbrella Academy

3 сезони, бойовик, драма, комедія, пригоди, фантастика, фентезі
Режисери: Джеремі Вебб, Еллен Курас, Стівен Серджік, Ендрю Бернстайн, Пітер Гор
У ролях: Елліот Пейдж, Том Хоппер, Девід Кастанеда, Еммі Ревер-Лемпман, Роберт Шієн

Промо 3 сезону серіалу «Академія «Амбрела»
З третім сезоном після дворічної перерви повернувся хіт Netflix "Академія "Амбрелла"", який виходить за іронією одночасно з іншим супергеройським серіалом - "Хлопаки" від Amazon. У нових епізодах глядачам покажуть наслідки запобіганню апокаліпсису — сюжет ледве просувається вперед, натомість багато екранного часу приділяють розвитку персонажів, які намагаються знайти себе та покращити стосунки з оточуючими. Звучить це цікаво, але фанатів серіалу все ж таки не вразило — після вибухового другого сезону їм хотілося чогось більш епічного та динамічного, а не камерного, хоч і душевного.

Паперовий будинок: Корея (серіал, 2022-...) Money Heist: Korea - Joint Economic Area

1 сезон, бойовик, детектив, драма, трилер
Режисер: Кім Гонсун
У ролях: Ю Чі Те, Кім Юнджин, Пак ХеСу, Чон Джон Со, Лі Вон-Чон

Кадр із серіалу «Паперовий дім: Корея»
Іспанський хіт, що закінчився минулого року, «Паперовий дім» не пішов на спокій, а переїхав до Кореї — країни, на контент якої Netflix робить велику ставку. Замість випустити спіноф оригінального трилера про групу благородних грабіжників, стрімінговий гігант чомусь прийняв загадкове рішення створити повний ремейк. Різниця лише в тому, що в новій версії сюжет розвивається набагато динамічніше, а серед групи героїв є фанатка BTS. Цих косметичних змін навряд чи вистачить тим, хто чекав на духовного спадкоємця оригіналу, зате буде більш ніж достатньо для всіх, хто ігнорував «Паперовий дім» через традиційні для іспанських серіалів елементи мильної опери.


Читати також