14-06-2022 Розваги 1244

Новини кіно за тиждень. 14 червня 2022

Новини кіно 14 червня 2022

Ми знову розповідаємо про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам всім неба.

Джон Сіна зустрівся з українським шанувальником із синдромом Дауна

Зірка «Миротворця» і «Загону самогубців» Джон Сіна  зустрівся з біженцем з України Мишком Рогожиним.

Невербальний підліток із синдромом Дауна є великим фанатом творчості Сіни і був радий побачити свого ідола на власні очі в Амстердамі.

Спочатку Мишко не розумів, чому йому та його сім'ї доводиться покинути рідне місто Маріуполь, де продовжується війна. Мама Рогожина запевнила підлітка, що вони їдуть на зустріч із Сіною. Актор і рестлер почув прохання і особисто приїхав побачитися з Мишком.

Джейсон Райтман анонсував продовження «Мисливців за привидами: Спадкоємці»

Постановник нових «Мисливців за привидами» з підзаголовком «Спадкоємці» Джейсон Райтман оголосив про створення сbквела фільму. Про це він повідомив у соціальних мережах.

«Мисливців за привидами: Спадкоємці»

За словами Райтмана, нова стрічка стане продовженням історії сімейства Спенглерів і приведе героїв у Пожежну частину (Firehouse) - штаб-квартиру оригінальних мисливців у Нью-Йорку.

Акторський склад проекту невідомий. У «Спадкоємцях» знімалися Фінн Вулфард, Маккенна Грейс, Керрі Кун і Пол Радд. У картині також з'явилися актори оригінальної дилогії Білл Мюррей, Ден Ейкройд та Ерні Гадсон.

«Мисливці за привидами» отримають анімаційний серіал на Netflix

Франшиза «Мисливці за привидами» продовжує розширення. За даними Variety, стрім-сервіс Netflix працює над анімаційним серіалом для «Мисливців».

Деталі сюжету невідомі. У продюсерах шоу значаться автори нещодавніх «Спадкоємців» Джейсон Райтман і Ґіл Кінан. Це не перший мультсеріал за мотивами «Мисливців». У 1986-1991 роки виходив проект на ABC "Справжні мисливці за привидами", що налічує 140 серій. Після них в ефірі також з'являлися «Екстремальні мисливці за привидами».

«Мисливці за привидами» отримають анімаційний серіал на Netflix

Оригінальна дилогія «Мисливців» з Біллом Мюрреєм була продовжена жіночим ребутом з Меліссою Маккарті у 2016 році та «Спадкоємцями» у 2021-му. Останні возз'єднали на екрані оригінальний каст, включаючи Мюррея, Дена Ейкройда та Сігурні Вівер. Фільму вдалося заробити у світовому прокаті 200 млн. доларів і отримати позитивну реакцію критиків.

З'явився трейлер біографічного серіалу про Майка Тайсона

Стрім-сервіс Hulu представив трейлер проекту «Майк» - міні-серіалу про боксера Майка Тайсона. Головну роль виконав Треванте Роудс («Місячне сяйво»).

Серіал не був схвалений Тайсоном та його сім'єю, проте запропонує «безкомпромісний погляд на життя, злети та падіння Тайсона». У проекті також зіграли Гарві Кейтель, Лора Геррієр, Рассел Горнсбі, Грейс Забріскі та ін.

Загалом у «Майку» заплановано вісім серій. Автором серіалу виступив Стівен Роджерс (Тоня проти всіх). Режисером кількох серій є Крейг Гіллеспі (Круелла, Пем і Томмі). Прем'єра Майка на Hulu відбудеться 25 серпня.

Колін Фаррелл зіграє детектива у серіалі Apple

Актор Колін Фаррелл очолить новий секретний проект стрім-сервісу Apple TV+ «Цукор» (Sugar). Деталі сюжету не розкриваються, проте відомо, що історія буде пов'язана із приватним детективом у Лос-Анджелесі.

Колін Фаррелл

Творцем «Цукру» виступить Марк Протосевич («Тор», «Я – легенда»). Серіал зрежисує португальський постановник Фернанду Мейрелліш («Місто Бога»). Серед продюсерів є Саймон Кінберг («Люди Ікс», «Дедпул»).

Це не перший серіал Фаррелла, оголошений цього року: раніше стало відомо, що актор повернеться до Пінгвіна в сольному шоу від HBO Max. Ірландський актор втілював гангстера в недавньому «Бетмені».

Автор «Не дивіться вгору» анонсував новий фільм

Власник «Оскара» Адам Мак-Кей («Не дивіться вгору», «Гра на пониження») виступив на фестивалі Tribeca і розповів про сценарій, що готується. Новий проект постановника буде знятий у жанрі драмеді та досліджує нестачу емпатії у людей.

Адам Мак-Кей

«Якщо останній фільм був про наслідки наших руйнувань, спостереження за крахом придатного для життя клімату, то цей більше про реальні проблеми в серцях і причини цих проблем, які, зрозуміло, криються у великих брудних грошах. І це також комедія… змішана з драмою, хоча я назвав би її більше комедією», — каже Мак-Кей.

Раніше стало відомо, що постановник працює над проектом Apple «Погана кров» (Bad Blood) з Дженніфер Лоуренс про творця компанії Theranos Елізабет Холмс. Нещодавно Мак-Кей спродюсував спортивний серіал HBO «Час перемагати: Піднесення династії Лейкерс».

"Хлопаки" отримають четвертий сезон

Amazon продовжив супергеройську чорну комедію «Хлопаки» на четвертий сезон. Серіал продовжить виходити на стрім-сервіс Prime Video.

Хлопаки

Проект розповідає про групу супергероїв з підступними планами та людей, що їі протистоять. У серіалі знімаються Карл Урбан, Джек Куейд, Ентоні Старр, Ерін Моріарті Дженсен Еклс та ін. Третій сезон стартував 3 червня. Фінальна серія вийде 8 липня.

Зйомки четвертого сезону, зі слів зірки серіалу Карла Урбана, стартують до кінця року. «Хлопаки» також отримають два паралельні спінофи: анімаційний серіал “The Boys Presents: Diabolical” та окреме, поки що безіменне шоу про коледж для молодих супергероїв (обидва з'являться на Prime Video).

Завершилися зйомки нового фільму М. Найта Ш'ямалана

Постановник М.Найт Ш'ямалан («Шосте чуття») повідомив про закінчення свого наступного проекту, горору «Стук у кабіну».

«Щойно закінчив “Стук в кабіну” — найщиріше кохання ансамблю та команді. Цей фільм змінив мене як людину і як художника. Ризикуйте всім і завжди», - написав Ш'ямалан  у соціальних мережах.

Завершилися зйомки нового фільму М. Найта Ш'ямалана

У Мережу також потрапили деталі сюжету фільму. У центрі опиниться одружена пара чоловіків та їхня прийомна дочка, в чий заміський будинок вторгаються троє незнайомців. Грабіжники стверджують, що повинні вбити одного з подружжя або їхню дитину, інакше станеться апокаліпсис, і світ буде знищено.

У фільмі знімалися Джонатан Ґрофф («Мисливець за розумом»), Руперт Ґрінт («Гаррі Поттер»), Дейв Батіста («Вартові Галактики»), Нікі Амука-Берд («Час») і Бен Олдрідж («Погань»). За основу фільму взято роман «Хатина на краю світу» письменника Пола Тремблея.

Стук у кабіну вийде в прокат у США 3 лютого 2023 року.

Marvel готує фільм про анти-Месників

Студія Marvel працює над фільмом про команду «Громовержців» — лиходійську версію месників. Проекту вже підшукали режисера та сценариста.

Картину поставить кліпмейкер Джейк Шреєр (Паперові міста), який працював з Каньє Вестом і Кендріком Ламаром. Автором адаптації коміксів виступить Ерік Пірсон (Чорна Вдова). Посаду продюсера за традицією займе Кевін Файгі.

Marvel готує фільм про анти-Месників

Точні імена учасників не повідомляються. До складу «Громовержців» можуть увійти Мерзість (Тім Рот), Олена Бєлова (Флоренс П'ю), Таскмайстер (Ольга Куриленко), а також Бакі Барнс (Себастіан Стен) та Соколине Око (Джеремі Реннер).

Очолити «Громовержців» можуть Барон Земо (Даніель Брюль) або Валентина Аллегра де Фонтейн/Мадам Гідра (Джулія Луї-Дрейфус). Дата релізу «Громовержців» невідома.

Netflix офіційно продовжив "Гру в кальмара" на другий сезон

Південнокорейський хіт Netflix «Гра в кальмара» офіційно отримає другий сезон. Стрім-сервіс також випустив короткий тизер продовження з підписом "По місцях".

Творець проекту Хван Дон Хьок також адресував листа всім шанувальникам серіалу.

Гра в кальмара

«Потрібно було 12 років, щоб зняти перший сезон “Гра у кальмара”. І 12 днів, щоб стати найпопулярнішим шоу Netflix. <…> Дякуємо за те, що дивитеся та любите наше шоу. Гі Хун повернеться. Фронтмен повернеться. Сезон 2 вже незабаром. Вербувальник у костюмі з ттакчі може повернутися. Ви також познайомитеся з бойфрендом Чон Хо Йон, Чхоль Су. Приєднуйтесь до нового раунду», — написав Дон Хьок.

Імовірно другий сезон з'явиться на Netflix не раніше 2024 року. Точна дата релізу та деталі сюжету невідомі.

Гра в кальмара: Сезон 2: Анонс (англ.) 0:00/0:00Швидкість1

"Сайлент Хілл" отримає триквел

Горор-франшиза «Сайлент Хілл», заснована на однойменній серії комп'ютерних ігор, отримає продовження. Про це повідомив режисер першого фільму Христоф Ганс.

За його словами, третій «Сайлент Хілл» вийде у 2023 році:

«Я працюю над ним зараз. Сценарій написаний окремо від перших двох фільмів і з повагою ставиться до еволюції “Сайлент Хілла” <…> Новий фільм зроблено для нинішньої аудиторії, і він з повагою ставиться до саги».

Офіційного анонсу від японської компанії Konami, що володіє франшизою, поки що не надходило. Ганс також зазначив, що третій «Сайлент Хілл» стане відображенням жанру горору, що стрімко змінюється.

Сайлент Хілл

Перший «Сайлент Хілл» вийшов у 2006 році і розповідав про матер-одиначку Роуз (Рада Мітчелл), яка вирушає в туманне містечко, щоб дізнатися про причину рідкісного захворювання своєї доньки. Натомість Роуз відкриває альтернативні виміри, населені монстрами.

BBC випустив розширений трейлер міні-серіалу "Шервуд"

Прем'єра відбудеться вже у понеділок – 13 червня.

Сценарій написав драматург Джеймс Грем. Серіал розповідає про рідне місто письменника Саттоне-ін-Ешфілд, розташоване неподалік колишніх вугільних шахт Ноттінгема, де стався страйк шахтарів у 1984 році.

Серіал є вільною інтерпретацією реальних подій про два вбивства у місті. Девід Морріссі («Британія») та Леслі Менвілл («Примарна нитка») виконали головні ролі.

Вийшов перший трейлер серіалу «Список терміналів» із Крісом Праттом у ролі «морського котика»

Бойовик про помсту та злочинні змови побачимо у липні.

У Мережі з'явився перший повноцінний трейлер серіалу "Список терміналів". Головну роль  у бойовику виконав Кріс Пратт – він зіграв суворого «морського котика».

«Список терміналів» знято за мотивами однойменного роману Джека Карра. За сюжетом загін «морських котиків» вирушає на одне небезпечне завдання. Під час операції щось йде не за планом, і солдати потрапляють у засідку. Гинуть майже всі – виживає лише Джеймс Ріс (Претт).

Після трагедії Джеймс впадає у глибоку депресію. Герой звинувачує себе в тому, що трапилося. Незабаром він починає шукати підтвердження тому, що засідку могли організувати якісь впливові люди. Джеймс бажає помститися відповідальним за загибель товаришів, тому береться за розслідування заплутаної справи.

Джеймс дізнається подробиці про масштабну злочинну змову. Проте зрештою герой та його сім'я опиняються у великій небезпеці. Джеймсу потрібно як слід постаратися, щоб не лише покарати негідників, а й урятувати рідних.

У шоу ще з'являться Джай Кортні, Констанс Ву, Крістіна Відаль, ЛаМоніка Гаррет, Алексіс Лодер та Дж.Д. Пардо.

Прем'єра серіалу "Список терміналів" відбудеться 1 липня.


Читати також