06-06-2022 Розваги 1332

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 6 червня 2022

Нові фільми. 6 червня 2022

І знову ми розповідаємо про головні мережеві прем'єри минулого тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба!

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Сюжет триквела розповість про протистояння добрих та злих чарівників на тлі Другої світової війни. В бій вступають майбутній директор школи чарівництва «Гоґвортс» Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) та його заклятий ворог і в минулому близький друг Геллерт Грін-де-Вальд (Мадс Міккельсен).

Швидка. Ambulance

Колишній військовий Вілл Шарп відчайдушно потребує грошей на експериментальну операцію для смертельно хворої дружини. Він звертається за допомогою до зведеного брата-злочинця Денні, і той втягує його в пограбування банку. Проте все йде не за планом, братам доводиться викрасти машину швидкої допомоги разом із лікарем і тяжко пораненим патрульним, і тепер їхній єдиний шанс вийти з цієї колотнечі живими і довічно не сісти — зберегти життя поліцейському.

Мій тато. Fatherhood

Метт, чия дружина померла під час пологів, злишається один із маленькою донькою на руках. Він не був готовий стати батьком, але змушений взяти себе в руки та почати дбати про дитину.

Красуня і дракон. Belle

17-річна старшокласниця Судзу втрачає маму, після чого її виховує тато. Коли мама була живою, вони дуже любили співати, але зараз вона закинула цю справу, почавши писати тексти пісень. Так вона створює свою віртуальну особу під ніком Белль на найбільшій платформі. Все змінюється, коли вона зустрічає таємничого користувача в образі дракона.

Отець Стю. Father Stu

Сюжет фільму ґрунтується на реальній історії Стюарта Лонга. За своє життя він спробував себе у різних професіях. Він був боксером, але отримав травму щелепи, намагався стати зіркою екрану, але так і не зміг отримати значної ролі. Він навіть влаштувався на звичайну роботу, але практично відразу після цього потрапив у моторошну аварію. Під час одужання Стюарт відкрив для себе релігію. Він настільки увірував у Бога, що вирішив стати священиком. Незважаючи на те, що чоловік міг пересуватися тільки на милицях, він настільки щиро проповідував, що люди потяглися до нього.

Відчайдушні месники. Freaks Out

Кожному з чотирьох артистів маленького бродячого цирку, дістався від природи особливий дар — суперздібність, яка є їх силою і прокляттям одночасно. Коли в їхнє життя вривається війна, цій четвірці доводиться шукати нове місце для виступів. Вони поки що не знають, що дехто вже має види на них та їхні суперздібності, щоб здійснити свій план та змінити долю всього світу.

Надзвичайна ситуація. Emergency

Іронічна драмеді про безтурботне студентство, яка перетворюється на напружений соціальний трилер. Головні герої планують стати першими чорношкірими студентами, які пройдуть легендарний тур та відвідають за ніч одразу сім вечірок у різних братствах. Все перевернеться, коли вони знайдуть білу неповнолітню дівчину непритомною — герої побоюються телефонувати в поліцію, щоб не викликати підозри на себе, і натомість вирішують відвезти її до лікарні. У цей час дівчину активно шукають подруги та моніторять її пересування через мобільний додаток.

Морбіус / Morbius

Майкл Морбіус з дитинства страждає на рідкісне захворювання крові і все своє свідоме життя присвятив пошукам ліків. Якоїсь миті Майкл бачить можливий порятунок у крові кажанів і вирішується на ризикований експеримент. Дослідження викликає несподівану реакцію — він змінює тіло Морбіуса, перетворюючи його на кровожерного монстра.

Мій покійний батько. My Dead Dad

Лукас Варела раптово дізнається про смерть свого відчуженого батька. Лукасу повідомляють, що батько передав йому управління житловим комплексом у Лос-Анджелесі. Головний герой хоче обірвати все, що пов'язано з батьком і наважується на необачний продаж всього комплексу. Спілкуючись із мешканцями, Лукас дізнається якою людиною був його батько.

Ескортниці / Dziewczyny z Dubaju

Емі — амбітна дівчина, яка завжди мріяла про розкішне життя. Попрацювавши в елітному ескорті, вона отримує пропозицію набрати дівчат, які готові вирушити в гості до арабських шейхів. Це мають бути виключно моделі, учасниці конкурсів краси, зірки кіно. Їм обіцяна повна анонімність та казкові умови. Все виглядає дуже привабливо. Однак незабаром цей привабливий світ розкоші покаже свою темну сторону.

Супергерої / Supereroi

Вона – імпульсивна художниця, ворог умовностей. Він — професор фізики, переконаний, що будь-яке явище має своє пояснення. Вони повні протилежності, але закохуються з першого погляду, випадково опинившись у літню зливу під одним дахом. Чарівна, чуттєва, дотепна історія з життя сучасної пари, чия любов здатна подолати всі перешкоди. Чи це не супергерої нашого часу?

Чудовисько з Бодмінських боліт / The Beast of Bodmin Moor

Дивакуватий спадкоємець стародавнього роду та його цинічний помічник вирушають на край Англії, щоб розслідувати низку кривавих та загадкових убивств.

Заручниця: Знайти зниклу / Catch the Fair One

Колишня чемпіонка з боксу Кейлі не вірить, що її молодша сестра зникла безвісти. Вона переконана, що дівчину викрали, і вирішує, якщо поліція не діє, самостійно її знайти. На героїню чекає небезпечна подорож у світ секс-торгівлі та найважливіший у її житті бій, де на кону стоятиме свобода сестри. Чи зможе Кейлі перемогти?

Аврора Тіґарден: будинок з привидом / Aurora Teagarden Mysteries: Haunted by Murder

Аврора Тіґарден - вигаданий персонаж, створений автором Шарлен Гарріс. Вона - головний герой серії з десяти кримінальних романів, написаних з 1990 до 2017 року. У 2014 році Hallmark Movies & Mysteries почали транслювати адаптації романів як оригінальний серіал під назвою «Таємниці Аврори Тіґарден» у рамках своєї зонтичної серії «Таємниче колесо» з Кендіс Кемерон Буре у головній ролі.

Цього разу Аврора Тіґарден веде розслідування в будинку з привидами, в якому вона в юності зі своєю подругою Саллі виявила тіло мертвої людини.


Читати також