30-05-2022 Розваги 939

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 30 травня 2022

Нові фільми. 30 травня 2022

На численні прохання ми відновлюємо рубрику Новинки кіно.

Отож, ми знову розповідаємо про свіжі кіноновинки тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба!

Бетмен / The Batman (2022)

Після двох років пошуків правосуддя на вулицях Ґотема Бетмен стає для городян уособленням нещадної відплати. Коли в місті відбувається серія жорстоких нападів на високопосадовців, докази приводять Брюса Вейна в найтемніші закутки злочинного світу, де він зустрічає Жінку-Кішку, Пінгвіна, Кармайна Фальконе та Загадника. Тепер під прицілом опиняється сам Бетмен, який має відрізнити друга від ворога і відновити справедливість в ім'я Ґотема.

Немає виходу / No Exit (2022)

Дорогою у лікарню до хворої матері студентка Дарбі змушена зробити зупинку через снігову бурю в горах. Разом з нею на бурю перечікують кілька незнайомців. Несподівано вона виявляє викрадену дитину, замкнену всередині однієї з машин, що належить комусь із них. Ризикуючи своїм життям, Дарбі намагається врятувати дівчинку.

Рей Донован: Фільм / Ray Donovan: The Movie (2022)

Рей повинен знайти свого батька Міккі, який втік, поки той не влаштував чергове кровопролиття.

Повстання тигра / The Tiger Rising (2022)

Якось 12-річний Роб Хортон, гуляючи лісом, набридає на залізну клітку з бенгальським тигром. Тигр стає найбільшою таємницею хлопчика. І тільки одній людині у світі, новенькій однокласниці Сікстіні, він відкриває свій секрет. Діти вирішують випустити звіра із клітки.

Сигнали порятунку / Burning at Both Ends / Resistance 1942 (2021)

Європа захлинулась під тиском нацистської хвилі. Війська Союзників витіснено з континенту. Вільнолюбна Франція дихає лише силами Опору. Невелика група однодумців на чолі з ідейним натхненником на ім'я Жак під страхом смерті передає таємні радіо повідомлення, щоб підтримати моральний дух співвітчизників. Вистежити непокірних береться капітан гестапо.

Прощайте, мосьє Гаффманн / Adieu Monsieur Haffmann (Farewell Mr Haffmann) (2021)

Париж, 1941 рік. Франсуа Мерсьє працює у талановитого ювеліра, мосьє Гаффманна, і мріє одружитися з коханою жінкою. Однак перед лицем німецької окупації у чоловіків не буде іншого вибору, як укласти угоду, наслідки якої в найближчі кілька місяців перевернуть долі всіх трьох героїв.

Невдахи / Trois fois rien (Three Times Nothing) (2022)

Твіг, Кеп і Расті - бездомні друзі, які живуть у Венсенському лісі на схід від Парижа. Вони постійно грають у лотерею та мріють на виграні гроші вирушити у кругосвітню подорож. І, на щастя, успіх на їхньому боці, вони виграють кругленьку суму грошей. Здавалося б, ось і справдилися всі мрії. Але проблема в тому, що вони не можуть перевести в готівку виграшний квиток. Чи зможуть вони впоратися з бюрократичною машиною і як це позначиться на їхньому житті та їхніх дружніх стосунках?

Нульовий контакт / Zero Contact (2022)

Історія Фінлі Харта, ексцентричного генія, що стоїть за глобальною програмою обробки даних. Після його смерті до п'яти віддалених агентів, включаючи сина Фінлі, звертається таємничий AI, щоб відновити ініціативу, яка може дозволити подорожувати у часі. У міру того, як зловісні події відбуваються в будинках кожного з агентів, вони повинні вирішити, чи врятує введення пароля світ... або ж знищить його.

Темна хмара / Dark Cloud (2022)

Після жахливої аварії Хлоя добровільно погоджується взяти участь у випробуванні нової технології, яка допомагає пацієнтам повертатися до колишнього життя.

Підводний будинок / Будинок на глибині / The Deep House (2021)

У молодої сучасної пари, яка вирушає до Франції, щоб досліджувати підводний будинок та поділитися своїми знахідками у соціальних мережах, серйозно змінюються плани, коли вони потрапляють усередину дивного будинку, розташованого на дні моря. Їхня присутність пробуджує темний дух, який переслідує будинок.

Помста землі (Нескінченна глибина, Хмарна гора) / Feng bao / Cloudy Mountain / Infinite Depth (2021)

Під впливом світових геологічних змін насувається серія геологічних катастроф. Землетруси, зсуви, селі (паводки), провали в землі загрожують життю простих громадян. Також це може торкнутися тунелю, який зводили останні 10 років.

Ілюмінат / Illuminate (2021)

Пол Крос метається між двома життями. Для суспільства він чесний дбайливий сім'янин, який робить все для дружини Ребеки та дочки Еллі, але насправді - небезпечний торговець людьми, який прикриває свою діяльність клубом "Ілюмінат", де він усім заправляє. Його два світу перетинаються, коли він зустрічає Блер Мід – одну з жертв, що чіпляється за надію серед трагічного світу.

Пес Апокаліпсис / Dog - Apocalypse (2022)

У 2023 році через невідомий вид радіації дев'яносто дев'ять відсотків усіх жінок планети стали безплідними. Тепер у людства залишилося два шляхи: зникнення або новий світанок.

Скрегіт / Pahanhautoja / Hatching (2022)

12-річна гімнастка Тінья всіляко намагається догодити одержимій іміджем матері та досягти висот у спорті. Її мати, популярний відеоблогер, докладає безліч зусиль для підтримки статусу зразкової сім'ї з ідеальним будинком, як з каталогу IKEA. Одного разу Тінья знаходить у лісі пташине яйце і, щоб урятувати його від загибелі, потай приносить додому. З цього моменту сімейна ідилія починає руйнуватися

Нічні рейдери / Night Raiders (2021)

Недалеке майбутнє. Жінка змушена вступити в підпільну банду, щоб урятувати свою доньку, яка перебуває в заручниках в одній із державних установ.

Дублер / The Valet / El aparcacoches (2022)

Всесвітньо відомій кінозірці Олівії загрожує піар-катастрофа, коли папараці фотографує її з одруженим коханцем Вінсентом. Працьовитий камердинер Антоніо випадково з'являється на тій самій фотографії і видає себе за нового бойфренда Олівії як прикриття. Після цього прийому Антоніо опиняється в центрі уваги і це призводить до справжнього хаосу.

Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички / Chip 'n' Dale Rescue Rangers (2022)

Повнометражний фільм «Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички» з перших сцен ламає уявлення глядачів про оригінальний анімаційний всесвіт. Виявляється, «Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички» — лише шоу, в якому бурундуки виконували головні ролі. Після закінчення проекту пік популярності спав, а нових пропозицій гризунам-артистам так і не надійшло.


Читати також