22-05-2022 Розваги 1256

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22 травня 2022

Нові фільми. 22 травня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22 травня 2022

На численні прохання ми відновлюємо рубрику Новинки кіно.

Отож, ми знову розповідаємо про свіжі кіноновинки тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба!

Смерть на Нілі / Death on the Nile

Цього разу необхідність розслідувати загадкове вбивство, відволікаючись від власного відпочинку, наздоганяє Пуаро на борту розкішного круїзного пароплава, що йде вздовж Нілу.

Морбіус / Morbius

Майкл Морбіус з дитинства страждає на рідкісне захворювання крові і все своє свідоме життя присвятив пошукам ліків. Якоїсь миті Майкл бачить можливий порятунок у крові кажанів і вирішується на ризикований експеримент. Досвід викликає несподівану реакцію — він змінює тіло Морбіуса, перетворюючи його на кровожерного монстра.

Гра в агента / Agent Game

Офіцер ЦРУ Гарріс бере участь у місіях із захоплення іноземних громадян та доставці їх у секретне місце для допитів. Гарріса звинувачують у вбивстві шефа та затриманого під час допиту, і тепер він змушений тікати від групи оперативників, посланих за ним на чолі з безжальним подвійним агентом Олсеном та його підручним Віссером.

Проєкт "Адам" / The Adam Project

12-річний Адам Рід все ще сумує за батьком, який помер рік тому. Якось він заходить у свій гараж і виявляє там пораненого пілота, який виявляється самим Адамом із майбутнього. Дорослий Адам розповідає маленькому собі про те, що в майбутньому тільки-но з'явилася можливість подорожувати в часі і тепер він намагається повернутися в минуле, щоб урятувати батька. Герої повинні об'єднати зусилля, щоб виконати непросту місію та врятувати свій світ.

Нотр-Дам у вогні / Notre-Dame brule

Фільм розповідає про пожежу в Соборі Паризької Богоматері, яка сталася у квітні 2019 року.

Бетмен / The Batman

Після двох років пошуків правосуддя на вулицях Ґотема Бетмен стає для городян уособленням нещадної відплати. Коли в місті відбувається серія жорстоких нападів на високопосадовців, докази приводять Брюса Вейна в найтемніші закутки злочинного світу, де він зустрічає Жінку-Кішку, Пінгвіна, Кармайна Фальконе та Загадника. Тепер під прицілом опиняється сам Бетмен, який має відрізнити друга від ворога і відновити справедливість в ім'я Ґотема.

Кину все і відкрию чирингіто / Mollo tutto e apro un chiringuito

Бізнесмен із Мілана розчарувався у своїй діяльності. Він розуміє, що не здатний займатися бізнесом після грандіозного провалу. Велика угода повинна була принести основну частину прибутку, але вона зірвалася в останній момент. Чоловік тяжко переживає це потрясіння, і вирішує, що має залишити невдалий напрямок. Йому здається чудовою ідея покинути столичне місто та перебратися до Сардинії. Тихе узбережжя приваблює його красивими видами моря та можливістю заново відбудувати бізнес. Він збирає вільні кошти, щоб купити бар. На картинках продавця він мав вигляд райського містечка. Але вже заплативши суму та прибувши на місце, чоловік розуміє, що йому показали не все. І насправді бар виявляється не настільки добрим і потребує великих додаткових вкладень, щоб повернути витрачені гроші.

Диваки 4.5/Jacass 4.5

У новій версії Диваків на тебе чекає ще більше гумору і трешу.

Все скрізь і одразу / Everything Everywhere All at Once

Евелін отримує доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей інших версій себе. Тепер вона може прожити тисячі життів і бути будь-ким - відомою акторкою, майстром бойових мистецтв, оперною дівою і навіть небесним божеством. Але всім мультивсесвітам загрожує таємнича сутність, з якою Евелін має битися. Як знати, можливо, заразом вона розбереться і з найстрашнішим злом - своїми страхами.

Мій коханий ворог / The Hating Game

Вона - мила і непередбачувана, він - холодний і схиблений на контролі. Вони працюють разом у видавництві Нью-Йорка і ненавидять один одного з першого погляду. Пристрасний поцілунок у ліфті перевертає життя догори дном, але боротьба за високу посаду повертає все на круги свої. Невже так буде завжди?

Тед К. Унабомбер / Ted K

Історія про те, як талановитий математик та філософ Тед Качинський став терористом на прізвисько Унабомбер. 17 років він відправляв бомби вченим, які підтримували науковий прогрес, тому що вважав, що сучасні технології — це найгірше, що колись траплялося з людством, і просувати їх — не що інше, як злочин.

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора / Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Професор Албус Дамблдор дізнається, що могутній темний чарівник Ґелерт Ґріндельвальд планує захопити владу над світом. Розуміючи, що одному йому не вдасться зупинити ворога, Дамблдор просить магозоолога Ньюта Скамандера очолити команду видатних чарівників та одного відважного маґла-пекаря. На них чекають неймовірно небезпечні пригоди, зустріч зі старими та приборкання нових магічних істот та боротьба з прихильниками Ґріндельвальда, яких стає дедалі більше.

Токсикоманія / Toxikoma

Актор Дьйо Сабо переживає найскладніший період, його залежність від наркотиків триває вже довгі роки. Життя Дьйо розвалюється на частини, і він вирушає на реабілітацію до лікаря Чернуша, чиї методи лікування тільки посилюють напружену ситуацію.

Цікавий ресторатор готовий на все заради шоколаду / Dying for Chocolate:

Головною героїнею фільму постає дівчина на ім'я Ґолді. Вона - є господинею ресторану та за сумісництвом мати-одиначка. Ґолді жила тихим і спокійним життям, поки невідомий не позбавив життя її близьку подругу. Для того, щоб розібратися в цьому злочині, Ґолді звертається за допомогою до приватного агента на ім'я Том. Спочатку вони не можуть порозумітися один з одним. Том нещодавно приїхав до міста, а Ґолді вже досить довгий час тут живе і майже кожного городянина знає в обличчя. Згодом союзу все ж таки вдається знайти порозуміння. І більше того, між Ґолді і Томом пробігає справжнісінька іскра. З кожним новим днем ​​кількість людей, які під підозрою збільшується. А вбивця тим часом уже перебуває у пошуках чергової жертви.

Процес Шуру / The Shuroo Process

Успішний головний редактор нью-йоркського та світська левиця Паркер веде розгульний спосіб життя, чергуючи роботу з розвагами, і забуваючи про все інше. І коли це призводить до очікуваних сумних наслідків, вона за порадою близьких відправляється в сільську місцевість до новомодного ґуру, який має допомогти їй стати новою людиною. Однак, виявляється, що все працює не зовсім так, як вона очікувала і її чекає низка несподіваних відкриттів.

Король бритів / King of the Britons

Британці зраджені та атаковані саксами. Вождь бритів виявляється відрізаний від народу. Під час відновлення він виявляє, як погано поводяться з його людьми. В люті він розробляє план помсти саксам та повного визволення свого народу.

Запалююча поглядом / Firestarter

Ось уже десять років Чарлі та її родина в бігах. Їм доводиться ховатися через те, що дівчинка має надприродні здібності, які дуже цікавлять уряд. Але контролювати вогонь стає складніше і все частіше виникає питання: що буде, якщо він вирветься назовні?


Читати також