09-07-2022 Розваги 830

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 9 липня 2022

Новинки кіно 2022. Новий список від 9 липня

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Морське чудовисько / The Sea Beast

Режисер: Кріс Вільямс

Юне дівчисько ховається на кораблі легендарного мисливця за морськими монстрами. Разом вони вирушають у подорож незвіданими морями.

Принцеса / The Princess

Режисер: Le-Van Kiet

Норовлива принцеса виявляється полоненою у вежі через відмову виходити заміж. Раптом на її рідне королівство нападають, і дівчина вирушає рятувати становище.

Кримінальне місто 2 / The Roundup

Режисер: Лі Сан Йон

2008 рік. Опергрупа під керівництвом харизматичного начальника Ма Сок відправляється зі спецзавданням до В'єтнаму. Там копи повинні вистежити і зловити співвітчизника, нападника на корейських туристів, котрий утік від правосуддя.

Телеведуча / Aengkeo (The Anchor)

Режисер: Чон Цзі Йон

Перед прямим ефіром популярна телеведуча Чон Сера отримує дзвінок від незнайомки, яка стверджує, що її скоро вб'ють, і просить розповісти про свою смерть в цьому ефірі. Спочатку Сера вирішує, що це розіграш, але незабаром виявляються мертві тіла тієї жінки та її дочки. Тепер ведучій являється привид покійної.

Суперчол / Super-heros malgre lui (2021)

Режисер: Філіпп Лашо

Невдачливий актор Седрік нарешті отримує головну роль у фільмі про супергероя. Готуючись до зйомок, він потрапляє у ДТП та втрачає пам'ять. Тому, коли одягнений у костюм Седрік приходить до тями, він вирішує, що він супергерой, який має виконати небезпечну місію.

Ось як ми горимо / We Burn Like This

Режисер: Алана Ваксман

Головна героїня 22-річна дівчина Рей, предки якої пережили Голокост під час Другої світової війни. Жахи того часу дівчина могла дізнатися тільки з оповідань. Але коли Рей стає мішенню неонацистів у Біллінгсі, штат Монтана, вона на власній шкурі тепер відчуває весь жах і страх, тих часів і травма її предків стає для неї справжньою.

Вбивство в Єллоустон-Сіті / Murder at Yellowstone City

Режисер: Річард Грей

1882, до Єллоустон-Сіті приїжджає колишній раб, сподіваючись знайти собі будинок. Тим часом хтось вбиває місцевого старателя, який виявив золото на копальні. Місцевий шериф заарештовує нового городянина, але у його вину не вірить проповідник. У міру розслідування злочину місто розколюється на дві частини.

Світ Юрського періоду: Домініон / Jurassic World Dominion

Режисер: Колін Треворроу

Після знищення острова Нублар динозаври вирвалися на волю та заповнили планету. Людям вдається підтримувати хитку рівновагу, що визначає мирне співіснування Землі. Але як довго людина зможе зберігати своє панування, живучи по сусідству з найстрашнішими істотами в історії?

Фортеця / Fortress

Режисер: Джеймс Каллен Брессак

Відставний офіцер і його син вступають у бій із групою злочинців, одержимих помстою.

Вибухова гра / Hot Seat

Режисер: Джеймс Каллен Бресак

Орландо - колишній хакер, який змушений знову взятися за старе, виявившись мішенню таємничого кібер-терориста. Серія вибухів по всьому місту доводить, що хоч би хто це не затіяв — він не жартує. Орландо доводиться виконати низку завдань, адже на рахунку не лише його власне життя, але й життя його близьких, а час закінчується. І поліція, і сапери впевнені, що саме Орландо ініціатор цієї вибухової гри.

Спайдергед

Режисер: Джозеф Косінскі

Недалеке майбутнє. У розташованому на острові виправному закладі «Спайдергед» учений Стів Абнесті тестує вплив психоделіків на ув'язнених, що погодилися на експеримент. Джефф вже не раз отримував дозу препарату, що викликає сильне кохання, але його почуття до іншої ув'язненої, Ліззі, здається реальним.

Стирач: Відродження / Eraser: Reborn

Режисер: Джон Пог

Маршал США Мейсон Поллард спеціалізується на фальшивих смертях свідків, які не залишають слідів їх існування. Отримавши чергове завдання "стерти" дружину загиблого глави злочинного синдикату, він сам стає ціллю міжнародних вбивць та жертвою подвійної гри.

Вечірка на виліт / Murder Party

Режисер: Ніколя Плескоф

Блискучій архітекторці Жанні належить відреставрувати розкішний особняк родини Джагер, яка володіє імперією з продажу настільних ігор. Коли під час вечірки хтось убиває голову сім'ї, дівчині доводиться зіграти у всі знамениті ігри, щоб знайти лиходія.


Читати також