18.07.2022
Розваги
eye 1497

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18 липня 2022

Новинки кіно 2022. Новий список від 18 липня

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Локрична піца

Режисер: Пол Томас Андерсон

Назва відсилає до мережі магазинів вінілових платівок Licorice Pizza, широко поширених у Каліфорнії у 1970-х. За сюжетом, головний герой, підліток-актор хоче досягти успіхів у Голлівуді і знайомиться з найнесподіванішими персонажами з індустрії.

Закусочна Боба. Фільм

Режисери: Лорен Бушар, Бернард Дерріман

Що може згуртувати сім'ю так само сильно, як дрібні негаразди? Неподалік скромної закусочної Боба з'явилися серйозні конкуренти, і тепер господарям доводиться робити все можливе, щоб утриматися на плаву. Несподівано Боб знаходить підтримку у своїх недолугих нащадків, які майстерно вміють зіпсувати нерви, у тому числі й Джиммі Престо із сусідської піцерії.

Невидимий світ

Режисер: Лаура Вандель


Коли Нора бачить, як інші діти знущаються з її старшого брата Абеля, вона кидається захистити його. Але Абель просить її не втручатися. Нора намагається визначити своє місце у цьому суперечливому конфлікті, розриваючись між дитячим та дорослим світами.

Дружина погонича: легенда про Моллі Джонсон

Режисер: Лія Перселл

Драматична історія, знята у жанрі вестерну, заснована на однойменному оповіданні Генрі Ловсона. У центрі розповіді знаходиться жінка, що залишилася з чотирма дітьми, одна в пустельній місцевості необжитої Австралії. Їй доводиться щодня справлятися з безліччю завдань, вирішувати побутові питання, виховувати нащадків. Але найскладніше, що їй необхідно захищати сім'ю від небезпек, яких там багато. У певний момент героїня постає перед складною моральною дилемою, коли розуміє, що задля безпеки близьких їй доведеться зайти дуже далеко. Де проходить межа дозволеного?

Вихор

Режисер: Гаспар Ное

До прем'єри про фільм було відомо небагато. Герої «Вихоря» — літнє подружжя з деменцією, картина частково належить до жанру джало, що поєднує елементи фільмів жахів, кримінальної драми та еротики.

Центр Болю

Режисер: Бред Тернер

Колишній агент ЦРУ із надсекретного підрозділу був захоплений і підданий тортурам з використанням сироватки правди з побічним ефектом втрати пам'яті. Нік не пам'ятав як вирвався з полону, але дізнався від керівника, що став мимовільним зрадником видавши справжні імена всього відділу. Він, як і його колишні колеги, відсторонений від служби як розкритий агент і під чужим ім'ям веде тихе життя у невеликому містечку. Проте змушений знову взятися за зброю після серії вбивств своїх колишніх соратників.

Заручник-вигнанець

Режисер: Джон Кеєс

Кайл Сновден, батько-одинак і колишній морський піхотинець, звикає до мирного життя і бореться з постравматичним розладом, коли разом із дочкою опиняється серед заручників у місцевому магазині, що належить Сему Нельсону — конгресмену та вітчиму Кайла. Щоб врятувати свою сім'ю та інших заручників, Кайлу належить вступити в бій з терористами та власними демонами.

Голос сім'ї Бельє

Режисер: Ерік Лартіго

У сімействі Бельє всі глухі, крім 16-річної Паули. Вона є незамінним перекладачем для батьків у повсякденній роботі на їхній фермі та під час продажу їхніх домашніх сирів на ринку. Якось, натхненна своїм викладачем музики, який відкрив у ній вокальний талант, Паула вирішує розпочати підготовку до прослуховування для вокального курсу, який проводить французьке радіо в Парижі. Цей вибір означає, що вона повинна залишити свою сім'ю, щоб зробити свої перші кроки у доросле життя.

Проти льоду

Режисер: Петер Флінт

1909 рік. Данська експедиція на судні "Алабама" під керівництвом капітана Ейнара Міккельсена намагається спростувати твердження влади США про те, що Гренландія розділена на дві частини, через що американці претендують на її північно-східну частину. Залишивши решту команди на кораблі, Міккельсен та Івер Іверсен вирушають у дорогу на санях по льоду. Переконавшись у тому, що Гренландія — єдиний острів, герої мають повернутися на корабель, проте це не так просто. Голодні і позбавлені сил, вони переживають напад білого ведмедя, а потім виявляють, що корабель розчавлений льодовими глибами.

Як догодити жінці

Режисер: Рені Вебстер

Зіткнувшись із кризою в кар'єрі та шлюбі, п'ятдесятирічна Джина вигадує стартап. Вона наймає команду молодих та красивих чоловіків, які мають працювати прибиральниками. Клінінгова компанія з гендерним акцентом швидко набирає клієнтів серед подруг та знайомих Джини. Жінкам подобається, коли в їхньому будинку прибираються гарні молоді чоловіки. Але коли стає очевидним, що одного прибирання клієнткам мало, Джина замислюється над тим, щоб розширити обов'язки своїх працівників.

Коммандо

Режисер: Азіф Акбар

Елітний агент управління боротьби з наркотиками повертається додому після місії, де з його вини загинули безневинні люди. Йому складно звикнути до звичайного життя і відволіктися від кошмарів, які його переслідують. Несподівано в його будинок вламуються грабіжники і тепер він знову має проявити всі свої навички, щоб захистити свою сім'ю.

Клон

Режисер: Райлі Стернс

У світі майбутнього люди змушені відстоювати своє право на існування у публічних смертельних поєдинках зі своїми клонами. Коли фахівці поставили Сарі важкий діагноз, вона придбала свого двійника, щоб він дбав про близьких. Але коли дівчина одужує і вирішує деактивувати клон, вона стикається з новим суворим законом. Сарі доведеться зійтись зі своїм двійником у смертельній битві. Їй потрібно зробити неможливе аби перемогти досконалу зброю для маніпуляцій та вбивства – ідеальну версію себе.

Читати також


up