Таємний Санта: що подарувати друзям?

Таємний Санта: що подарувати друзям?

Багато хто з нас хоча б раз чув про Таємного Санту, а хтось навіть особисто влаштовував подібні заходи. Вся їх суть у тому, що ви готуєте подарунок не конкретній людині, адже він абсолютно рандомно може потрапити будь-кому з вашого оточення. То чому б цього року не зробити справді оригінальний презент і не вибрати сертифікат на враження на https://www.bodo.ua/podarki-na-tajnogo-santu/? Тим більше, що таких подарункових карток дуже багато, і серед них є й такі, що ідеально впишуться в концепцію Таємного Санти. Про те, які саме це можуть бути сертифікати, ми й поговоримо з вами далі.

VR-квест

Чудовий варіант для подарунка вашим близьким, адже проходити квест - це вже захоплююче заняття, а якщо він ще й віртуальний, то позитивних вражень буде дійсно дуже багато. Тим більше, що такі квести зазвичай проходять з близьким другом, то ж у вас є всі шанси ще й взяти участь у ньому!

Гра на ударних

Незважаючи на те, чи є у вашій компанії музиканти, такий презент неодмінно буде цікавим для всіх. Адже комусь із ваших друзів вдасться на деякий час відчути себе учасником музичного гурту та посидіти за справжньою барабанною установкою. Спочатку ваш друг навчатиметься грати на ударних, а потім спробує відігравати якісь музичні етюди, що точно не залишить його байдужим.

Spa по-турецьки

Ще один подарунок, який, без сумніву, сподобається багатьом вашим друзям. Адже похід у спа салон - це справжній відпочинок, на який заслуговує кожен представник вашої дружньої компанії. У цьому комплексі ваш приятель або приятелька зможуть отримати всі доступні процедури і розслабитися в хаммамі, що точно допоможе відновити здоров'я як моральне, так і фізичне.

Прогулянка на конях

Незалежно від пори року та погоди прогулянка на конях – це завжди дуже романтично та захоплююче, тому подібний презент обов'язково сподобається вашому другові чи подрузі. Тим більше, що на таку прогулянку можна вирушити зі своєю другою половинкою, опинившись на одному з найкращих і найбільш цікавих побачень!

Вечеря у грузинському ресторані

Напевно, хтось із ваших друзів є поціновувачем грузинської кухні. Чудово, якщо саме цій людині дістанеться подібний сертифікат. Вона неодмінно зрадіє. У цьому закладі ваш приятель зможе скуштувати свої улюблені кавказькі страви. Не сумнівайтеся, про таке дозвілля ваші друзі точно мріють і отримають величезне задоволення.

Компанія bodo надає велику кількість розваг та івентів на будь-який смак. Якщо запропоновані нами пропозиції подарунків вам здаються не найкращими, можете самостійно знайти вражаючий варіант на ваш смак!


Читати також