Confession — музична сповідь про власні почуття під час війни

Confession - нова робота проєкту Музична Шкатулка

Музична Шкатулка – це  мультижанровий проєкт Володимира Альберті – музиканта з Донеччини. У ньому поєднуються лагідні мелодії з шумовими композиціями, джаз та електроніка, вірші та музика без слів. Справжній постмодерн.

Alx Blsk – білоруський електронний музикант-експериментатор.

Confession - нова робота проєкту Музична Шкатулка

Двоє молодих незалежних музикантів Музична Шкатулка та Alx Blsk 21-го грудня презентували свою спільну роботу Confession яка повністю присвячена людським думкам та почуттям під час війни. У неї входять дві музичні композиції та відео-кліпи до них.

Ця робота — те, що накипіло за ці десять місяців; наші страхи, спогади та бажання, що втілені у музичних композиціях, кожна зі своєю історією.

Обрана для релізу дата також не випадкова, зимове сонцестояння — це найтемніший день року, але саме у цей темний день перемагає світло. Так і війна є "найтемнішим днем" у нашому житті, а через музику та вірші ми сподіваємося, що скоро цей “день” закінчиться.

Ідея: “«Додому» — це мелодекламація, мета-коментар на себе, де я дивлюся на себе у минулому, сьогоденні та майбутньому, звертаючись до цього хлопака, намагаючись осмислити все те, що я знаю про себе у цій війні. А сама назва «Додому» зовсім не про фізичне повернення, а про духовне. Повернення до стану миру та спокою. Але, звісно, це не єдине правильне трактування”.

— Музична Шкатулка

“«Сповідь» — це розповідь від першої особи про людину, доля якої змінилася після подій 24 лютого. Це історія про невпевненість та надію на щасливе майбутнє”.

— Alx Blsk


Читати також