Український гурт Neozori презентує новий сингл Покоління сталі

Neozor: Покоління сталі

Відчайдушна війна люто розгортається не лише за наші ресурси і свободу, а й за культурну спадщину! Композиція "Покоління сталі" символізує міцний дух і гарт, що передаються впродовж цілих віків.

Україна завжди була епіцентром великих подій і тектонічних зсувів, які впливали на розвиток світових цивілізацій. Через багато століть випробувань соціум зазнає неминучої трансформації, вкотре обростаючи міцними обладунками. Крізь розпечені сплави сталі і шалений натиск вже загартований генетичний код формує нову надпотужну генерацію в мереживі свідомого єднання.

 Покладені на жереб зусилля і стійкість кристалізують безцінні здобутки, що пробивають шлях до заповітних вершин. Тож яким виявиться наше майбутнє через зв'язок поколінь? Адже нам випало творити історію всього прийдешнього світу.

Про гурт

Музичний симбіоз Neozori увібрав в себе елементи синт-року і нової хвилі сучасної інді-сцени. Слухач принагідно може оцінити розмаїття музичної стилістики в поєднанні з українською мовою. Кожна композиція - калейдоскоп, через який просочується спектр електронних гармоній і живих інструментів.


Читати також