Співачка KAINENTA випустила нову пісню «Дякуючи ЗСУ»

KAINENTA Дякуючи ЗСУ

Нещодавно співачка KAINENTA на честь Нового року, презентувала новий трек в якому висловлює подяку воїнам що обороняють Україну. Ця пісня про те що навіть в умовах блекауту українці незламні та сильні духом, і єдиним справжнім новорічним подарунком для них буде перемога.

«Ще з початку війни я по максимуму намагаюсь підтримувати людей допомагаючи їм всім чим можу: речами, грошима, їжею й співаючи на різноманітних благодійних концертах та івентах. Підтримую українську армію. Пересилаю кошти на рахунки благодійних фондів, доначу на потреби Збройних сил України».

Дякуючи ЗСУ – це новорічний трек про мрії людей, щоб все це пекло, що відбувається на нашій землі нарешті закінчиться, щоб було мирне небо над головою і ми всі змогли жити як раніше, навіть краще. 

«На початку повномасштабного вторгнення, я залишилась абсолютно одна. Тому що, на жаль мої родичі до яких я планувала поїхати, щоб разом переживати ці страшні дні, поїхали без мене. Через деякий час я дізнаюся, що мого друга, теж музиканта вбили. Пізніше надійшла звістка про загибель одногрупниці, вона везла гуманітарку в притулок для тварин під Києвом. Її розстріляли».

Пісня про надію українців бути щасливими, радісними та усміхненими. Завдяки нашим захисникам ми можемо святкувати Новий рік й за це ми маємо бути їм вдячні, що в таку нелегку годину вони захищають нас. 


Читати також