Що відбувається у темряві. Гаваза Діана

Гаваза  Діана

Ця історія трапилася с Марічкою, коли їй виповнилося 12 років. Їх з братом покликали грати друзі. Один друг Олег запропонував усім разом піти до печери. Дівчинка злякалася тому, що дуже сильно боялася темряви, але погодилася,  тому що не хотіла показувати свою слабкість.

Коли вони зайшли до печери, то запанувала тиша. Вони йшли дуже довго і спочатку вони не боялися, але коли сів ліхтарик, то вони дуже злякалися темряви. Братик Дмитро заплакав, тому що, коли настає темрява, йому вважаються монстри, яких він дуже лякається. А Олені зовсім ввижаються якісь паранормальні речі.

Ще Олег закричав на всю печеру, що в нього кажан на голові. Темряви злякалися усі і тут до нас почав хтось наближатися - всі закричали. І ми побігли с шаленою швидкістю і ми поки бігли знайшли вихід з печери. Але все одно навіть надворі було темно хоча на вулиці тільки дванадцята ранку і навіть світло в будинках не горіло.

В цій темряві відбувався хаос – дорослі панікували, діти плакали, і усім вижалися дивні речі.

І тут чують стук підборів - це Королева темряви, яка оголосила нам усім, що тепер усе життя тут буде темрява і ніч! Усі ще більше злякалися, але с цим треба було щось робити и ось Марічка вигадала хотіла узяти друзів, але тим було не до цього.

Тоді вона сама пішла до королеви, та не знала, де її шукати, тому почала кликати. Коли королева з’явилася, Марічка злякалася, але не темряви а Королеви.

Дівчинка почала благати, щоб Королева зняла прокляття, але вона відмовила. І тоді дівчинка розплакалася і розповіла, що вона полюбила темряву, але й світло теж вона любить. Тоді Марічка набралася сміливості і обійняла королеву, яка не очікувала цього і від несподіванки погодилася зняти прокляття. Ось після того її тут більше ніхто не бачив, а дівчинка зрозуміла, що у кожного різні речі відбуваються у темряві, хто знає, може жінка в печері теж була примарою...


Читати також