Підтримка цифрової конфіденційності

Підтримка цифрової конфіденційності

Хитрість, щоб зробити це менш болючим, полягає в тому, щоб розділити процес на два етапи, кожен з яких має кілька не надто болючих кроків. Це не так важко!

По-перше, ми змусимо зникнути більшість токсичних звичок. Потім ми додамо кілька професійних інструментів, як-от ті що описані у статті https://apptown.com.ua/blog/hit_to_read_mkv_files_on_iphone, антивірус і видалення зловмисного програмного забезпечення, щоб допомогти вам зберегти цифрову конфіденційність. Давайте розпочнемо!

Швидке весняне очищення для підготовки ваших пристроїв

Наші телефони стали продовженнями нашого мозку, які можуть розповісти наші найпотаємніші таємниці лише кількома дотиками. Уявляєте, що станеться, якщо ви загубите телефон? Доступ одним дотиком до соціальних мереж, електронної пошти, банківських послуг, знайомств або ігор є живильним середовищем для крадіжки особистих даних.

Захистіть усі свої пристрої

Портативні пристрої зазвичай містять навіть більш інтимну інформацію, ніж комп’ютери, але всі ваші пристрої зазвичай з’єднані між собою через домашній або робочий Інтернет. Це величезний ризик для безпеки, оскільки якщо один пристрій вийде з ладу, усі вони вийде з ладу.

Ви повинні подбати про те, щоб захистити кожен свій пристрій. Керуйте доступом за допомогою шестизначних PIN-кодів, паролів, паролів і біометричної автентифікації, а не шаблонів блокування екрана чи нікчемного чотиризначного PIN-коду!

Перегляньте використання токсичних програм

Чим більше програм ви використовуєте, тим вищий ризик шпигунства, крадіжки даних і зараження вірусами. Легко встановити нову програму та забути про неї після закінчення безкоштовної пробної версії або коли вона вам набридне, але кожна програма залишається точкою входу для крадіжки даних.

Переглядайте свої додатки та видаляйте, наче вас чекає приз. Позбудьтеся всього, що не має критичного значення для вашого повсякденного життя. Потім перевірте дозволи додатків, які ви хочете зберегти. Навіщо програмі погоди потрібен доступ до мікрофона та камери? Чи потрібен грі доступ до вашого геолокації, списку контактів і електронної пошти? Чому програмі купонів потрібен доступ до ваших файлів і фотографій?

Якщо ви не можете обмежити дозволи, видаліть їх

Зробіть ці корисні програми безпечнішими у використанні. Мабуть, це занадто багато, щоб позбутися облікових записів соціальних мереж, які можна входити в один клік, але ми можемо зробити деякі програми трохи безпечнішими.

Ви можете – теоретично – заблокувати такі налаштування, як геолокація, за допомогою одного налаштування телефону чи комп’ютера. На жаль, дрібний шрифт, на який ви погодилися, коли встановлювали програму – «угода користувача» – майже завжди включає дозвіл на перевизначення ваших налаштувань конфіденційності.

Шок!

Краще налаштувати конфіденційність кожної програми окремо, а потім використовувати VPN, щоб обмежити загальну шкоду. Зокрема, не забувайте про «найкращу шпигунську» програму: ваш браузер. Покупки, серфінг, відео – ваш браузер знає все!

Боротьба з технікою задля збереження цифрової конфіденційності

Хоча технології добре шпигують за нами, вони також створили кілька чудових інструментів конфіденційності. Тепер, коли ви очистили свої пристрої та додали кілька рівнів технологій для збереження конфіденційності, настав час.

Антивірусне рішення

Шпигунське програмне забезпечення, програмне забезпечення-вимагач, трояни, рекламне програмне забезпечення… ці речі множаться занадто швидко, щоб порахувати.Рішення для захисту від зловмисного програмного забезпечення виявляють шкідливі шаблони та блокують їх, перш ніж вони потрапляють до вас.

 

Читати також