Готель із басейном в Карпатах для ідеального відпочинку

Готель із басейном в Карпатах

Якщо ви втомилися від міського шуму та метушні, вирушайте на відпочинок до українських Карпат, щоб насолодитися красою природи, тишею та кришталево чистим повітрям. Будь-якої пори року тут неймовірно красиво, а колоритні місцеві готелі забезпечують комфортне проживання та створюють незабутню атмосферу.

Гори та море — два чудові варіанти для відпочинку, серед яких складно обрати один. В ідеалі хочеться мати одразу все або знайти прийнятну альтернативу, приміром, забронювати готель у горах з відкритим басейном за посиланням: https://starapravda.com.ua/spa/pool/.

Переваги карпатського готелю з басейном

Якщо ви хочете провести відпустку в Карпатах, але не можете уявити свій літній відпочинок без купання та сонячних ванн, просто оберіть готель з відкритим басейном. Звісно, це не морська далечінь, але, купаючись у басейні, можна насолоджуватися навколишніми пейзажами та завжди мати чисту теплу воду. Можна плавати або розслаблятися, насолоджуватися прохолодою або загоряти.

У Карпатах дуже багато сучасних готелів, які пропонують повний спектр обслуговування європейського рівня. Зазвичай такі заклади мають кілька басейнів, з яких відкриваються приголомшливі пейзажі. Такий відпочинок — це не тільки розслаблення та естетична насолода, але й величезна користь для здоров’я і самопочуття.

Які готелі з басейном є у Карпатах

Готельні комплекси у Карпатах пропонують такі варіанти басейнів:

  1. Штучно створений ставок — це просторий екологічний басейн, обладнаний у дворі готелю. В основі такого ставка — гладенькі камені з гірської річки, а також спеціальні рослини, здатні фільтрувати воду. 
  2. Чани — специфічний варіант басейну, але з гарячою водою, тому більше підходить для холодної пори року або для прохолодного вечора. Зазвичай використовують мінеральну воду та додають цілющі трави, що сприяє ефективному оздоровленню, виведенню шлаків та абсолютному розслабленню. 
  3. Відкритий басейн — комфортабельний варіант на терасі, поряд з яким є все необхідне: столики, парасольки, шезлонги та навіть дивани. Такі басейни виготовляють з екологічних матеріалів та оздоблюють натуральною деревиною. Зазвичай поряд є невеличкі басейни для маленьких дітей, а навколо - нереально красиві краєвиди. 

Стара Правда

У готельному комплексі Стара Правда є два чудові відкриті басейни, а також варіанти для дітей. Не складно уявити собі всю цю красу та насолоду, переглянувши фотографії наших басейнів. Такий варіант підійде для будь-якого відпочинку: сімейного, романтичного або у великій веселій компанії. Вам гарантовані яскраві емоції, цілковитий комфорт і чудове самопочуття. Дивовижна краса Українських Карпат чекає на вас будь-якої пори року!


Читати також