01-04-2023 Розваги 1694

Новини кіно за тиждень. 1 квітня 2023

Новини кіно за тиждень. 1 квітня 2023 року. Нові фільми, трейлери та тизери

І знову наша редакція розповідає вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов трейлер «Міста астероїдів» — нового фільму Веса Андерсона

Студія Focus Features випустила трейлер фільму "Місто астероїдів" (Asteroid city) - нової роботи американського режисера Веса Андерсона.

У картині зіграли Том Генкс, Марго Роббі, Брайан Кренстон, Стів Карелл, Гонг Чау, Софія Лілліс та Майя Гоук. Вони знімаються в Андерсона вперше. Також у новій роботі режисера беруть участь його постійні актори: Скарлетт Йоганссон, Джейсон Шварцман, Віллем Дефо, Едріан Броуді, Едвард Нортон, Тільда Свінтон, Тоні Револорі, Джефф Голдблюм і Лев Шрайбер.

Дія фільму розгортається у 1955 році. У вигаданому місті - воно так і називається, Місто астероїдів, - посеред пустелі проходить конкурс астрономів, на який збираються діти та їхні батьки. Але раптом відбуваються якісь аномальні події — зважаючи на все, прилітають інопланетяни.

«Місто астероїдів» вийде у міжнародний прокат 16 червня 2023 року. Світова прем'єра картини пройде у травні на Каннському кінофестивалі.

Netflix оголосив акторський склад аніме-серіалу "Скотт Пілігрим проти всіх"

Скотт Пілігрим проти всіх

На Netflix вийде аніме-серіал "Скотт Пілігрим проти всіх", озвучать його актори з оригінального фільму 2010 року. Окрім того, режисер фільму Едгар Райт виступить виконавчим продюсером аніме-серіалу. Творець оригінального коміксу Браян Лі О'Меллі займеться сценарієм і виступить співпродюсером серіалу. Виробництвом займається японська студія Science SARU («Людина-диявол: Плакса»).

До своїх ролей (вже в якості актора озвучення) повернуться: Майкл Сера - Скотт Піллігрім, Мері Елізабет Вїнстед - Рамона Флаверс, Обрі Плаза - Джулі Паверс, Кіран Калкін - Воллес Веллс, Кріс Еванс - Лукас Лі, Брі Ларсон - Енві Адамс.

Джим Керрі «зненавидів» зйомки «Вічного сяйва чистого розуму»

зйомки «Вічного сяйва чистого розуму»

Продюсер драмеді "Вічне сяйво чистого розуму" Ентоні Бергман поділився спогадами про зйомки картини. За його словами, спочатку виконавець головної ролі Джим Керрі «ненавидів» хаос, що відбувався на майданчику.

Бергман зазначив, що режисер фільму Мішель Гондрі ніколи не давав команди "мотор" та "стоп", що дезорієнтувало Керрі та інших акторів, не дозволяючи їм зібратися.

«У цьому значенні все було хаотичним. Ми кидали людей у кадр, щоби вони не могли підготуватися. Подібної ролі Джим ще не мав. Він справжній перфекціоніст. […] Він ненавидів те, що відбувається. Ми наперед знали про це. Він головна зірка у світі, контролює кожен майданчик, а тут ми позбавляємо його цієї влади. Хто ми, чорт забирай, такі, щоб це робити?», — розповідає продюсер у подкасті Hollywood Gold.

Керрі не раз кричав на Бергмана, заявляючи, що це "найгірші зйомки" у його житті. Продюсери запевняли актора, що все йде за планом, і що кінцевий підсумок того вартий.

«Йому платили 20 мільйонів доларів за зйомки у «Брюсі Всемогутньому». Ми могли дозволити зовсім крихітну частку цієї суми. Перед зйомками я сказав йому: «Слухай, єдина причина, через яку ми взялися за це — ми хочемо зняти хороший фільм. Ти робиш це не через гроші…». Джим, який зіграв чудово, спочатку був дуже не впевнений у собі, як і замислювалося. Ти просто приймаєш це», - підсумував Бергман.

Фільм отримав премію «Оскар» за оригінальний сценарій (текст Чарлі Кауфмана) та приніс Керрі номінацію на «Золотий глобус» та BAFTA.

Роберт Паттінсон втілить кілера-політика у режисера «Не дивіться вгору»

Роберт Паттінсон

За даними The Hollywood Reporter, зірка «Бетмена» Роберт Паттінсон виконає головну роль у майбутній сатиричній комедії «Середнього зросту та статури» (Average Height, Average Build). Постановником стрічки виступить лауреат "Оскара" Адам МакКей ("Не дивіться вгору", "Гра на пониження").

Фільм зосередиться на серійному вбивці, який хоче легалізувати насильство, зробивши його простішим та зручнішим. Він наймає журналістку, щоб та допомогла йому пролобіювати відповідний закон у Конгресі. Паралельно слідом маніяка йде відставний поліцейський.

У картині також знімуться Емі Адамс, Роберт Дауні-молодший, Форест Вітакер та Даніель Дедвайлер. За проект ведуть боротьбу кілька студій та стрімінгових сервісів.

Паттінсон нещодавно завершив зйомки в сай-фаї Міккі 17 Пон Джун-го (реліз у березні 2024-го). Цього року він також розпочне підготовку до сіквела «Бетмена», прем'єра якого запланована на 3 жовтня 2025 року.

Вийшов трейлер серіалу «Кохання та смерть» з Елізабет Олсен

HBO Max поділився розширеним трейлером кримінального шоу «Кохання та смерть». Головну роль у серіалі виконала Елізабет Олсен («Ванда/Віжн»).

Проект заснований на реальних подіях та розповість історію техаської домогосподарки Кенді Монтгомері (Олсен), яка у пориві ревнощів зарубала сокирою свою сусідку та подругу Бетті Гор (Лілі Рейб). Торік Hulu випускав серіал «Кенді» з Джесікою Біл за мотивами цієї історії.

Ролі в серіалі також виконали номінант на «Оскар» Джессі Племонс, Патрік Фьюджіт, Крістен Ріттер, Том Пелфрі, Елізабет Марвел та ін.).

Продюсує «Кохання та смерть» Ніколь Кідман. Перші три серії з'являться на стрімінгу 27 квітня.

Ніколь Кідман зіграє у серіалі Netflix про вбивство на весіллі

Ніколь Кідман

Лауреатка премій "Оскар" та "Еммі" Ніколь Кідман очолить нове шоу Netflix "Ідеальна пара" (The Perfect Couple). Шестисерійний проект возз'єднає Кідман із режисеркою Сюзанною Бір («Відіграти назад»).

В основу «Ідеальної пари» буде покладено однойменний роман Елін Гільденбранд 2018 року. За сюжетом, за кілька годин до елітної весільної церемонії знаходять труп подружки нареченої. Під підозру потрапляють усі гості вечірки.

До акторського складу також приєдналися Лів Шрайбер, Дакота Фаннінг, Меган Фейхі та Джек Рейнор. Продюсером виступить Шон Леві. Точна дата релізу не повідомляється. Кідман та Netflix цього року співпрацюють над ромкомом «Справи сімейні» (прем'єра 10 листопада).

Вийшов фінальний трейлер комедії "Ренфілд"

Студія Universal Pictures представила новий та фінальний трейлер фільму «Ренфілд». Вампірська комедія з Ніколасом Голтом та Ніколасом Кейджем стартує у міжнародному прокаті з 14 квітня.

Сюжет розвивається навколо Ренфілда (Голт), лакея графа Дракули (Кейдж). Втомившись терпіти знущання господаря, Ренфілд хоче відокремитися від нього і стати вільною людиною, проте зробити це буде навряд чи просто.

У стрічці також знімалися Аквафіна та Бен Шварц. Режисером виступив Кріс МакКей. Творцем оригінальної історії є Роберт Кіркман («Ходячі мерці»).


Читати також