Призначення і є саме життя!, - співає Dasha SIDARI у своїй дебютній надихаючій пісні

Призначення і є саме життя!, - співає Dasha SIDARI у своїй дебютній надихаючій пісні

Cпівачка SIDARI випустила трек "Моя гра", який являється першим із записаних пісень виконавиці. Незабаром слухачі зможуть оцінити й інші 10 пісень, які співачка написала у минулому році усього за декілька місяців. 

Співачка SIDARI є автором усіх своїх пісень. Музика на цю композицію була написана ще 15 років тому, а слова до треку народились нещодавно. Трек "Моя гра" підіймає питання пошуку свого шляху та основного призначення, над яким задумувався кожен. Він надихає жити у легкості, довірі та  цінувати усе, що ми вже маємо. Пісня спонукає не втрачати віри у себе та свої сили.

Цей реліз відображає мій життєвий шлях, коли у погоні за хибним успіхом я не мала часу, на життя тут і зараз, та обезцінювала свій досвід, постійно прагнучи більшого. Проте завдяки постійному розвитку та роботою над своєю особистістю, я переосмислила своє життя і усвідомила, що воно і є найбільшою цінністю та призначенням.

Щаслива ділитися своєю творчістю, надихаючи інших. Незабаром слухачі почують ще декілька синглів, а потім і цілий альбом акустичних мотивуючих, душевних пісень. 

Читати також


up