Ліричні MEMORIES AVENUE презентують новинку - «Вотсап»

Ліричні MEMORIES AVENUE презентують новинку - «Вотсап»

Український шоу-бізнес продовжує відкривати нові імена у різних напрямках. Нове обличчя українського репу, ліричні та справжні MEMORIES AVENUE продовжують надихати своїх фанів новою музику та презентують новинку - «Вотсап».

MEMORIES AVENUE – гурт, який зібрав у своїй музиці мелодичні та відверті тексти, знайомі українській душі акорди та саунд, а також ліричний вокал у поєднанні з грубим речетативом. Гурт встиг заполонити мережу Тік Ток своїми піснями «I wanna love» та «Бузина» та презентує трек «Вотсап».

"Наш новий сингл "Вотсап" віддзеркалює важливість зв'язку та спілкування з коханими на відстані. Він описує взаємодію, що відбувається через голосові повідомлення які стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Інколи, щоб залишити згадку про людину на все життя, потрібно тільки одне голосове", - розповіли про новинку MEMORIES AVENUE .

Гурт підкреслює важливість підняття соціальних меседжів для нашого суспільства. Спілкування у мережі сьогодні – є невід’ємною частиною кожного українця, так як, деякі сім’ї мають змогу спілкуватись лише у такому форматі. Це допомагає відчути рідних та близьких хоча б на лічені хвилинки.

"Нехай ця пісня супроводжує ваші щасливі миті спілкування з рідними. Можливо, саме зараз хтось чекає на ваше голосове у «Вотсап»", - поділились MEMORIES AVENUE.


Читати також