19.07.2023
Здоров'я та краса
eye 219

Комплексна терапія, яка позбавляє від згубних залежностей

Комплексна терапія

Залежність від психоактивних речовин та алкоголю, а також інші деструктивні звички можуть швидко зруйнувати професійне й особисте життя людини. Медичний центр «Сана» допомагає пацієнтам відновити у собі впевненість, набратися сил та мотивації для повернення до нормального способу життя. Спеціалісти центру проводять індивідуальні сеанси психотерапії з людьми, котрі страждають від залежностей.

Кожен, хто відчуває, що втрачає контроль над своїм життям через залежність, може пройти лікування в наркологічній клініці «Сана». Пропозиція клініки адресована людям різного віку. Тут приймають як дорослих, так і підлітків (особливо схильних до залежності від небезпечних психоактивних речовин). Терапевтичні взаємодії, які проводяться в даному наркологічному центрі, спрямовані на розв’язання поточних проблем зі здоров'ям і дозволяють повернутися до способу життя без наркотиків та алкоголю. Спеціалізацією клініки «Сана» є кодування, з особливостями якого можна ознайомитись за посиланням.

Етапи терапії

Терапія, запропонована досвідченим і доброзичливим персоналом клініки «Сана», включає комплексну детоксикацію організму, після якої слідує інтенсивне психотерапевтичне лікування.
Детокс необхідний у разі тривалої заложності від алкоголю чи інших психоактивних речовин. У людей, які регулярно вживають алкоголь або наркотики, спостерігається низка змін на метаболічному рівні. Швидке припинення вживання зазвичай викликає безліч неприємних симптомів, як-от:

  • головні болі,
  • запаморочення,
  • дратівливість,
  • порушення сну,
  • напади агресії,
  • сильне занепокоєння та галюцинації.

Правильно проведена детоксикація доброчинно впливає на стан фізичного та психічного здоров'я, є важливим етапом у подоланні деструктивної залежності. Цей процес дозволяє очистити організм від токсинів, відновити його водно-електролітний баланс і заповнити дефіцит вітамінів та мінералів.

Комфортні умови для пацієнтів

У медичному центрі «Сана» усім пацієнтам надається професійна психологічна допомога, медичне обслуговування та індивідуально підібрана програма лікування алкоголізму, наркоманії та куріння.
Персонал клініки активно застосовує методи мотивації, які допомагають пацієнтам здобути свободу від залежності. Людям, які перебувають у наркологічному центрі, гарантується 100% конфіденційність і анонімність.

Читати також


up