19-08-2023 Розваги 407

Новини кіно за тиждень. 19 серпня 2023

Новини кіно за тиждень. 19 серпня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Шая Лабаф дебютує у театрі

Зірка "Трансформерів" Шая Лабаф вперше зіграє на театральній сцені. Актор приєднався до касти нової п'єси "Генрі Джонсон" драматурга Девіда Мемета.

Сюжет вистави розповість про людину, чиє життя кардинально змінюється після висловленого співчуття. Акторський склад поповнили Еван Йонікіт (головна роль), Девід Пеймер та Домінік Гоффман. Лабаф мав дебютувати в театрі ще 2013 року у постановці «Сиріт» з Алеком Болдвіном, проте залишив п'єсу через творчі розбіжності.

Покази Генрі Джонсона відбудуться з 1 по 24 вересня в Лос-Анджелесі. У 2020 році співачка FKA Twigs звинуватила Лабафа в сексуалізованому насильстві - той визнав провину і вибачився. Суд призначено на осінь 2023-го. Зараз актор живе у цивільному шлюбі з Мією Гот та виховує доньку. Наступного року Лабаф з'явиться на екранах в епіку "Мегалополіс" Френсіса Форда Копполи.

Нова робота Хаяо Міядзакі обзавелася новими кадрами

У Мережі стали доступні офіційні кадри аніме «Як ти живеш?» - фінального проекту легендарного японського режисера Хаяо Міядзакі.

Мультфільм частково заснований на однойменній книзі Ґендзабуро Йосіно 1937 року. Сюжет розповідає про підлітка Махіто, який оплакує матір, яка загинула під час Другої світової війни. Завдяки чарівній чаплі, героєві вдається переміститися в паралельний світ, де його мати все ще жива.

"Як ти живеш?" (альтернативна назва - Хлопчик та чапля) стартував у Японії 14 липня і зібрав близько 50 млн доларів. Стрічка відкриє кінофестивалі у Торонто та Сан-Себастьяні. Дата українського релізу поки що невідома.

Як ти живеш?

Як ти живеш? Міядзакі

Як ти живеш? Міядзакі

Як ти живеш? Міядзакі

Як ти живеш? Міядзакі

З'явився трейлер ромкому «Іди до мене, дитинко!»

У Мережі став доступним перший трейлер фільму «Іди до мене, дитинко!». Романтична комедія Ребеккі Міллер («План Меггі») відкривав цьогорічний Берлінський кінофестиваль.

Головні ролі у стрічці виконали Пітер Дінклейдж («Гра престолів»), лауреатки «Оскара» Енн Гетевей («Диявол носить «Прада») та Маріса Томей («Реслер»). Сюжет розвивається навколо композитора Стівена (Дінклейдж), який переживає творчу кризу. За порадою колишньої дружини та терапевтки Патріші (Гетевей) він вирушає на пошуки натхнення та проводить ніч у компанії капітанши буксирного катера Катріни (Томей). Поступово ситуація набирає обертів та призводить до неймовірних наслідків.

Міллер також написала сценарій "Дітки". У фільмі також знімалися Іоанна Куліг та Брайан д'Арсі Джеймс.

Новий сезон «Фарґо» відклали на тлі страйків

Канал FX вирішив перенести реліз п'ятого сезону кримінального шоу «Фарґо». Серіал очікується на телеекранах 21 листопада.

Причиною перенесення стали страйки сценаристів та акторів, які відбуваються у Голлівуді з травня та липня відповідно. FX офіційно не повідомляв, коли стартують нові серії "Фарґо", проте ЗМІ стверджують, що спочатку планувався вересень. Зміни також зачепили графік виходу детективного серіалу «Вбивство на краю світу» — замість 29 серпня він вийде 14 листопада.

Марк Раффало зіграє у серіалі від автора «У ритмі ча-ча-ча»

Зірка "Месників" Марк Раффало повернеться на телебачення - актор виконає одну з головних ролей у серіалі "Гел і Гарпер". Його режисером та колегою по касту виступить Купер Райфф («У ритмі ча-ча-ча»).

До акторського складу також приєдналися Лілі Рейнгарт (Рівердейл), Еддісон Тімлін (Стартап) і Гавана Роуз Лью (Немає виходу). Шоу стане сімейною драмеді, де Раффало втілить батька сімейства, а Райфф і Райнагарт зіграють великих героїв-сиблінгів. Проект отримав дозвіл на зйомки від гільдії акторів під час страйку.

До кінця року Раффало з'явиться на екранах у "Бідолахи" Йоргоса Лантімоса і в серіальній екранізації книги "Все те незриме світло" від Netflix.

Вийшов тизер аніме-версії «Скотта Пілігрима проти світу»

Netflix опублікував дебютний тизер аніме-шоу "Скотт Пілігрим". Мультиплікаційна версія "Скотт Пілігрим проти світу" Едгара Райта з'явиться на стримінгу 17 листопада.

За словами Райта, серіал розширить всесвіт «Скотта Пілігрима». Сюжет стрічки 2010 року розповідав про студента Скотта, який закохується в загадкову Рамону — щоб домогтися її прихильності, герою необхідно перемогти сімох колишніх дівчат.

До озвучення персонажів повернулися: Майкл Сера, Мері Елізабет Вінстед, Кіран Калкін, Кріс Еванс, Брі Ларсон, Обрі Плаза, Джейсон Шварцман та ін. Продюсерами виступили Райт та творець оригінальних коміксів Браян Лі О'Меллі.


Читати також