21-08-2023 Розваги 1490

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.08.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.08.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Ланцюговий пес / Chien de la casse / Junkyard Dog

Дог і Міралес два друга дитинства, живуть у маленькому селі на півдні Франції та проводять свої дні нічого особливо не роблячи. Щоб убити час, Міралес безжально дражнить Дога. Але цього літа все по-іншому: Дог зустрічає дівчину Ельзу, і вони закохуються один в одного. Ревнощі відштовхують Міралеса, але відстань, що виникла між двома друзями, дозволяє їм зростати і розвивати свої власні якості.

Битва за бар / Bar Fight!

Вирішивши припинити стосунки, Ніна та Аллен поділили все – від меблів до друзів – аби більше ніколи не бачити один одного. Але одне вони не врахували — їх улюблений бар. Зіткнувшись там якось увечері, колишні кохані, за порадою інших завсідників, вирішують влаштувати битву. Декілька максимально вбивчих челенджів допоможуть визначити, хто гідний і надалі приходити сюди.

Рай для дурня / Fool's Paradise

Знаменитий актор відмовляється виходити на знімальний майданчик. Доля картин під питанням. І тут продюсер зустрічає на вулиці людину, схожу на свого примхливого актора, як дві краплі води. Разом зі сценаристом та непередбачуваним режисером він вирішує використовувати його як двійника для зйомок і не лише.

Місія Стоун / Heart of Stone

Оперативниця секретної миротворчої агенції Рейчел Стоун має завадити хакеру вкрасти їх найцінніший і найнебезпечніший актив — зброю під кодовою назвою «Серце».

Найманий вбивця / Salsu (The Assassin)

Після кількох війн Чосон перебуває у хаосі, закони перестали служити людям, а амбіції правителів зашкалюють. Вони наймають убивць, які знищують тих, хто впав у немилість. Лі Нан був найкращим найманим убивцею Чосона. Звідки він і на кого працює – ніхто не знає, але він завжди виконує роботу бездоганно. Якось Лі Нан змушений звернутися до лікаря: його мучать біль у серці. Незабаром опускає меч і ховається там, де його ніхто не впізнає. Але від долі не сховаєшся.

Не буди в мені кілера / Les complices / Killing Blues

Нещадний кілер під час одного із завдань раптово втрачає свідомість. І тепер його каламутить від одного виду крові. Робочий графік, розписаний на рік уперед, летить до біса. Бос і дружина лютують — чоловік повинен заробляти. На допомогу раптово приходять сусіди. Їм у кол-центр якраз потрібні добрі та чуйні люди, здатні переконати будь-якого клієнта.

Акушер / Sage homme

Не склавши вступний іспит на медичний факультет, Леопольд вступає до школи акушерства, приховуючи правду від оточуючих. Йому не зовсім зрозуміло, наскільки він готовий працювати у цьому виключно жіночому середовищі, але його знайомство з досвідченою акушеркою Наталі, пристрасною та рішучою, змінить його погляд на цей захоплюючий світ і похитне його впевненість у своїх переконаннях.

Космічні війни: у пошуках глибинної зірки / Space Wars: Quest for the Deepstar

Кіп Корман, колишній космічний пірат, і його дочка Тейлор, майстерний пілот, вирушають у небезпечну пригоду, щоб знайти та захопити Глибинну зірку. Шлях до неї лежить через густі тумани, населені небезпечними тваринами, а також через засекречені лабораторії та небезпечні астероїди. Але Кіп і Тейлор не здаються і продовжують рухатися вперед, борючись із будь-якими перешкодами на своєму шляху. Під кінець подорожі вони розуміють, що за ними стежить небезпечний супротивник, готовий використати будь-які засоби, щоб дістатись скарбу першим. Чи зможуть Кіп та Тейлор захистити свій корабель та заволодіти Глибинною зіркою?

Астероїд-Сіті / Asteroid City

1955 рік, невелике вигадане містечко, розташоване біля кратера, що залишився після падіння астероїда тисячі років тому. Щороку тут проводяться збори юних астрономів, у яких беруть участь учні, їхні сім'ї, вчителі, і навіть військові. Черговий такий зліт різко переривається подіями, здатними змінити світ.

Пташиний короб: Барселона / Bird Box: Barcelona

Землю атакували загадкові істоти, подивившись на яких люди відразу позбавляють себе життя. Світ поринув у хаос, цивілізація припинила існування. Себастьян усіма силами намагається захистити 11-річну доньку і вижити в новій реальності, мандруючи напівзруйнованими вулицями Барселони, де куди більшу небезпеку становлять так звані бачачі — люди, які не наклали на себе руки і тепер буквально розплющують очі всім зустрічним бідолахам.

Заручник часу / Confidential Informant

Том Моран — детектив, якому нема чого втрачати. Він смертельно хворий і має намір піти у відставку з максимальною користю для своєї сім'ї — загинути на службі. Він зв'язується з небезпечними людьми, щоб підлаштувати власну смерть, проте вплутується в ще глибшу змову. Виявляється, не лише він мріє використати систему: верхівка поліції також замішана у брудних справах. Що ж, тепер у Тома просто немає вибору: перед смертю він має зробити щось справді важливе для міста та закону.


Читати також