Чи відрізняються бренди професійної косметики від масмаркету?

бренди професійної косметики

У багатьох жінок у ванній шафці є набір улюбленої косметики. Часто це продукти одного бренду, які максимально відповідають потребам саме їхньої шкіри. Що змушує жінок обрати конкретного виробника засобів догляду? Чи справді професійні бренди відрізняються від косметики, яку можна придбати у найближчому супермаркеті? Спробуємо дати відповідь на ці два питання.

Де продається професійна косметика?

У переважній більшості магазинів косметики покупцям пропонуються універсальні косметичні засоби з низькою концентрацією активних компонентів. Препарати, що належать до групи професійної косметики, можна придбати лише на сайті виробника та у спеціалізованих інтернет-магазинах, які пропонують товари для салонів краси, наприклад на сайті https://fabo.ua/. Така косметика, як правило, розрахована на використання власницями шкіри з особливими потребами, наприклад, жінками з куперозом, зрілою, жирною або чутливою шкірою.

Чи всі бренди косметики інвестують у дослідження?

Тестування косметики перед її виходом на ринок – це, безперечно, хороша практика, яка підвищує безпеку використання препаратів і довіру до бренду. Однак не всі виробники витрачають кошти та час на таку діяльність. Причина досить банальна – бажання заощадити. Замовлення досліджень потребує величезних фінансових витрат і відтягує момент виведення продукції на ринок. Деякі недобросовісні виробники дешевої косметики зовсім не проводять лабораторні тести своєї продукції.

Перш ніж професіональний косметичний продукт буде допущений до продажу, він повинен пройти наступні етапи перевірки:

  • мікробіологічні дослідження,
  • лабораторні дослідження,
  • дерматологічні тести,
  • прикладні дослідження.

Бренди, які виробляють професійну косметику для салонів, турбуються про те, щоб їхня продукція була безпечною та ефективною, адже від цього залежить їхня репутація. Деякі лінії такої косметики можуть успішно використовувати навіть люди з чутливою шкірою та алергіки.

Які інгредієнти використовують бренди професійної косметики?

Найкраща косметика характеризується відмінним складом на основі сполук рослинного походження. Екстракти рослин, корисні олії та мінерали – це секрет компаній, що виробляють професійну косметику для використання вдома та у салонах краси. Такі складники характеризуються швидкою дією, добре всмоктуються і допомагають комплексно доглядати за шкірою та волоссям. Як засоби вдосконаленого догляду, так і професійна декоративна косметика містять цінні сполуки, які допомагають досягти видимих і тривалих ефектів.


Читати також