Знак зодіаку має значення? Kola та Adam поділилися думкою в інтерв’ю

Знак зодіаку має значення? Kola та Adam поділилися думкою в інтерв’ю

8 вересня відбулася прем'єра ліричної пісні “Зорепади”. Чуттєва KOLA та романтичний Adam розповіли про щиру історію кохання. Нам з тобою зорі падають до ніг, нема нікого в світі – тільки ми одні... А чи впливає розташування зірок та знак зодіаку на наше життя та характер, на стосунки з іншими людьми. Думки стосовно цього завжди дуже полярні, а як вважають KOLA та Adam? Ми поспілкувалися з артистами та дізналися відповіді. 

Романтичний співак Adam розповів, що думає про знаки зодіаку, про вплив на життя та поведінку. 

Який у тебе знак зодіаку?

Мій знак зодіаку Рак, до речі, цікаво, хто Настя?

Як би ти схарактеризував свій знак зодіаку? 

Я люблю Раків, мені комфортно з ними. Знаю, що від них чекати. Я б сказав, ракам трохи характерні емоційні коливання, але люди адекватні.:) Легкі на підйом, позитивні та відкриті до спілкування. 

Чи спостерігаєш на собі вплив знаку зодіаку на прояв емоцій та поведінку?

Ну я не експерт з нумерологій і таро.) Але думаю, щось таке є точно, іноді відчуваю цей вплив на собі. Хоча гадаю, що знак зодіаку точно не відіграє ключову роль у поведінці та характері. 

Як ти вважаєш, чи має вплив знак зодіаку на стосунки між людьми?

Однозначно деяким знакам легко одне з одним. Тому думаю, що вплив точно є. Моя кохана теж Рак, і ми 15 років разом. Ясно, що знак не є визначальним, головне – особистість, але не без цього. ;)

Ніжна та чуттєва KOLA зізналась в особливому значенні її знаку зодіаку. 

Який у тебе знак зодіаку?

Терези. Постійний вибір по життю.)

Як би ти охарактеризувала свій знак зодіаку? 

Легка, як пташка, що надихає та приносить всім натхнення своїми крилами. Жіночна, сексуальна, але дуже гідна та вихована, з бісиками в очах, але неймовірно добра, тепла, наполеглива, сильна, водночас м’яка та ніжна. Цей знак легкий та творчий, він про любов і за любов. Він дійсно особливий та має сильний зв’язок зі Всесвітом. Я обожнюю свій знак! Ніколи б не хотіла бути кимось іншим. 

Чи спостерігаєш на собі вплив знаку зодіаку на прояв емоцій та поведінку?

Думаю, що так. Але все ж таки, напевно, більший вплив на людину мають її думки, оточення, цілі та дії, а не знак зодіаку. Хоча, звісно, він теж впливає, закладає в людину якісь базові налаштування, якими я дуже задоволена! 

Як ти вважаєш чи має вплив знак зодіаку на стосунки між людьми?

Вважаю, що реально має! Це класна штука. Я завжди перевіряла сумісність мого знаку до знаку мого хлопця – і чесно, воно якось так завжди і було, як там написано. Не знаю, як це працює, але дійсно знак зодіаку має значення у стосунках і він може впливати на поведінку людини.

А як зорі вплинули на романтичну історію кохання у пісні “Зорепади”, слухай на всіх стрімінгових платформах. 

Читати також


up