Поет Андрій Аум та композитор Олександр Скай презентують музично-поетичне відео «Ікони»

Поет Андрій Аум та композитор Олександр Скай презентують музично-поетичне відео «Ікони»
Минулого тижня вийшло музично-поетичне відео “Ікони”, спільна робота сучасного українського поета Андрія Аум та композитора Олександра Ская! Відео та монтаж - від Ангеліни Пальчик. 
 
Це коротке оповідання про початок війни в Україні, як її відчуває автор тексту, Андрій Аум, та перетворює на емоційний музичний твір Олександр Скай.
 
Андрій Аум є автором тексту, а  його голос, який звучить у композиції, створює головну смислову лінію цього твору.

У співпраці з композитором Олександром Скаєм, який огорнув поезію в аудіальну форму, 'Ікони' відчуваються як живе сучасне поетичне мистецтво.

Кожен ефект, звук і голос автора складається у єдину цілісну моно виставу, яку проживає людина під час перегляду та прослуховуванні цього твору.

Це вже другий спільний твір українських митців, Андрія та Олександра, з серії робіт, яка поступово виходить на Youtube каналі Андрія Аум. Першим був твір “Поїзд”.

Довідка
 
Андрій Аум сучасний український поет, який працює у мультимедійному поетичному напрямку. На його рахунку вже є багато цікавих робіт, котрі можна знайти як у формі відео на його Youtube каналі, так і у аудіоформаті на Soundcloud’i.

Олександр Скай український музикант і композитор. Засновник таких музичних проектів, як Light Dreams (музичний дует, котрий звучить у напрямку живої електронної та chillout/liquid DnB музики і вже має на своєму рахунку 6 альбомів.) та Ambiotik (музично-лікувальний проект для реабілітації та гармонізації людей, постраждалих від стресу та наслідків війни).  


Читати також


up