Ідеї, як творчо провести довгий вечір

Ідеї, як творчо провести довгий вечір

Буває так, що під кінець дня час ніби вислизає крізь пальці. А іноді він тягнеться, як вічність, і важко вигадати, чим себе зайняти. Коли вечір обіцяє бути довгим і вам не хочеться лежати на дивані та перемикати канали у телевізорі, варто обрати якесь творче та цікаве заняття. А ідей точно не бракує. Ми дамо кілька порад, як провести вечір з максимальною користю та задоволенням.

Замість походу в кінотеатр

В епоху інтернет-телебачення майже кожен має доступ до всіх серіалів і фільмів, які вийшли за останні роки. Завдяки цьому ви можете дивитися улюблені фільми для вечора без реклами, що економить ваш час і не відвертає уваги від сюжету. Залежно від вашого настрою ідеальну компанію під час перегляду вам складе:

  • горнятко гарячого чаю,
  • улюблена піца,
  • відерце попкорну.

Вимкніть світло, додайте гучність і відчуйте себе в кінозалі! Без набридливого шурхоту оточуючих і балакучих друзів.

Ігри не тільки для дітей

У продажу з’являється все більше настільних ігор для дорослих. Як пригодницьких, так і соціальних. Останні дозволяють дізнатися щось нове про ваших друзів. Час, проведений з близькими людьми, залишає незабутні спогади.

Альтернативою настільним іграм є консольні ігри. Минули ті часи, коли грати одночасно могли тільки двоє. Тепер ви можете не лише грати з кількома людьми, але й грати в ігри, в яких треба рухатися. Катання на лижах, бокс і гольф – це приклади ігор, в яких залучено все тіло. Тепер виробники також пропонують можливість підключення мобільного телефону до консолі та використання його замість джойстика. Цей варіант чудово підходить, наприклад, для вікторин.

Хвилинка відпочинку

Щоб розслабитися після важкого робочого дня і перезавантажити мозок, сайт Вечір.Media радить прийняти спа-процедури. Ви цілком можете зробити це вдома. Знадобляться свічки (бажано ароматичні), які при вимкненому світлі створюватимуть гарне сяйво та поширюватимуть аромат у ванній кімнаті. Варто приготувати маску для обличчя (її можна зробити самостійно, наприклад з тертих яблук, сиру й оливкової олії) і кільця огірка. Наповніть ванну водою і додайте улюблену сіль для ванни з невеликою кількістю піни (можна навіть гель для душу). Нанесіть маску на обличчя, занурте тіло у ванну і розслабтеся. Це час тільки для вас. А коли вода охолоне... додайте ще гарячої і продовжуйте насолоджуватися спокоєм!


Читати також