09.10.2023
Розваги
eye 1576

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 08.10.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 08.10.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

57 секунд / 57 Seconds

Техноблогер Франклін випадково запобігає замаху на відомого візіонера та інноваційного гуру, який досяг неймовірних успіхів у сфері медицини. Підібравши обронене ним кільце, хлопець виявляє, що воно дає своєму носію можливість переноситися в минуле на 57 секунд. Франклін вирішує скористатися знахідкою і за допомогою диво-кільця помститися тим, кого він вважає винними у смерті своєї сестри.

Чоловік на дорозі / L'uomo sulla strada

Коли Ірен було 8 років, її батька вбили прямо на очах у дівчинки. З роками героїню не залишає почуття провини через те, що вона не може згадати обличчя вбивці. Ірен стає замкнутим підлітком, її єдине бажання — досягти справедливості. Вона кидає школу і знаходить роботу на фабриці, власник якої, можливо, і є той самий убивця… Несподівано для обох героїв між ними виникає почуття.

Чудова історія Генрі Шугара / The Wonderful Story of Henry Sugar

Екранізація однойменної збірки оповідань британського письменника Роальда Даля. Літопис містить безліч історій, але головна з них розповідає про Генрі Шугара, який здатний бачити крізь предмети та передбачати майбутнє за допомогою вкраденої ним книги.
Збірник короткометражних фільмів.

Щуролов / The Rat Catcher

Щуролов занадто схожий на щура - неприємна, відразлива людина з дикуватими звичками. Він, звичайно, до кінця залишається homo sapiens, але немає жодних сумнівів у тому, що в душі це злісна голодна тварюка. Виглядаючи як явний одночасно і представник, і зрадник своїх молодших побратимів, він смакує всі ті нещастя, що збирається обрушити на їхні голови. Робить щуролов це з таким задоволенням, що в очах двох викликавших його клієнтів, стає подібним від своїх жертв.

Трансформери: Час Звіроботів / Transformers: Rise of the Beasts

1994 рік. Стажер музею Олена Воллес і колишній військовий експерт з електроніки Ной Діаз виявляються втягнутими в стародавній конфлікт, пов'язаний з максималами, предаконами та терорконами.

Маєток з привидами / Haunted Mansion

Одинока мати на ім'я Геббі зі своїм 9-річним сином переїжджає в новий особняк, який обійшовся їй підозріло дешево. Незабаром герої розуміють, що будинок населений примарами, і щоб позбутися їх, героїня звертається за допомогою до священика, історика та вченого. "Маєток з привидами" - сіквел однойменної комедії 2003 року.

Читати також


up