Косметичний бренд By Wishtrend

Косметичний бренд By Wishtrend

Торгова марка By Wishtrend пропонує широкий асортимент корейських засобів по догляду за всіма типами шкіри. Компанія розпочала свою діяльність, привернувши увагу більш ніж пів мільйона клієнтів по всьому світу до проблем шкіри за допомогою масштабної реклами своїх косметичних рішень на Wishtrend TV.

Бестселери By Wishtrend

By Wishtrend виготовляє косметику з інноваційними, високоефективними формулами, яка заспокоює подразнення, лікує ураження від вугрів та бореться з пігментацією шкіри. Пропозиція компанії включає засоби для захисту й очищення шкіри, як-от:

  • гелі для обличчя,
  • тоніки,
  • відлущувальні креми з AHA, BHA та PHA кислотами,
  • сироватки та маски.

Одним із бестселерів By Wishtrend є нещодавно покращений Pure Vitamin C 21,5%. Збагачена вітаміном С, ця 30 мл ампула покращує текстуру шкіри та її загальний тонус. Консистенція цього засобу рідка й не липка. Сироватка містить 21,5% чистого вітаміну С для оптимального живлення та освітлення кольору обличчя.

Вибір хорошого зволожувального крему має важливе значення для вашої щоденної процедури догляду за шкірою. By Wishtrend Retinol, насичений вітаміном А, гарантує, що ваша шкіра залишатиметься молодою, блискучою та гладкою.

Якщо вам потрібен зволожувальний крем для чутливої та сухої шкіри, рекомендуємо звернути увагу на крем By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream, збагачений обліпиховою водою та вітаміном Е, який сприяє зволоженню шкіри. Інші інгредієнти включають соняшникову олію, олію макадамії та пальмову олію, які допомагають омолодити шкіру, не викликаючи алергії та подразнень. Якщо ви шукаєте косметику без штучних інгредієнтів, By Wishtrend створена для вас, оскільки не містить парабенів та інших шкідливих речовин.

Де придбати корейську косметику в Україні?

Засоби по догляду за шкірою обличчя від компанії By Wishtrend та інших корейських виробників можна придбати в інтернет-магазині Lemon House, використовуючи посилання. Lemon House представляє бренди, які використовують чисті інгредієнти за розумною ціною для досягнення чітких результатів.

Різноманітні косметичні компанії, у тому числі й корейські, створюють продукти, які сприяють формуванню здорового способу життя. Так, наприклад, By Wishtrend проводить серію благодійних заходів для побудови здорової екосистеми. Вони вірять, що позитивні зміни реалізуються через постійне впровадження таких маленьких, але значущих кроків.


Читати також