Як знайти та обрати хороший готель у горах?

Як знайти та обрати хороший готель у горах?

Хоча літній сезон добіг кінця, не можна заперечувати, що гори спокушають своєю красою та чудовими місцями. Свіже гірське повітря та мальовничі краєвиди часто стають вагомим аргументом провести вихідні чи цілий тиждень в одному з наймальовничіших регіонів нашої країни – Прикарпатті.

Вибір готелю – одне з найважливіших питань при плануванні відпустки. Адже саме сюди ви будете повертатися після довгого й активного дня, саме тут ви будете розслаблятися та відпочивати. Також варто пам'ятати, що саме в готелі ви будете проводити більшу частину часу, якщо погода зіграє з вами жарт і зруйнує деякі плани. Тому, обираючи готель для майбутньої поїздки в гори, обов’язково враховуйте його розташування, наявні зручності та розваги, а головне – вид із вікна!

Rixos-Prykarpattya – ідеальний готель у горах

Мрієте про номер з видом на гори, шукаєте готель, який має найкраще розташування для прогулянок туристичними стежками, чи, можливо, берете з собою дітей і для вас головне - забезпечити їх якомога більшою кількістю розваг? У такому разі Rixos-Prykarpattya ідеально пасуватиме вашим потребам і планам.

Батьки часто ставлять собі питання, чи варто брати дітей, вирушаючи на відпочинок у розкішний готель. Однак багато сімей не мають іншого виходу, тому що бабусі та дідусі не можуть залишитися з онуками, а няня – це додаткові витрати. На щастя, адміністрація готелю Rixos-Prykarpattya врахувала відпочинок дітей з батьками. У готелі, крім належним чином підготовлених номерів, є ігрова кімната та дитячий майданчик, якими можна вільно користуватися в теплу пору року.

Тим, хто планує романтичну поїздку в гори, Rixos-Prykarpattya може запропонувати широкий вибір Wellness & Spa процедур, які будуть гарантувати романтичний настрій та релакс. Любителі смачно поїсти знайдуть тут чудове харчування, а також щоденні сніданки, що входять у вартість проживання. Детальніше про комплекс Rixos-Prykarpattya можна прочитати на його офіційному сайті.

Rixos-Prykarpattya – унікальний курортний комплекс у Трускавці

Якщо ви плануєте відпочинок у Трускавці та шукаєте максимально комфортний і добре обладнаний заклад, який чудово вписується у навколишню природу, то Rixos-Prykarpattya – ідеальне місце для вас. Галерея світлин дасть вам уявлення про інфраструктуру та краєвиди навколо цього курортного комплексу.

Цей розкішний п’ятизірковий готель став переможцем багатьох конкурсів і зібрав безліч позитивних відгуків в інтернеті. У вартість проживання входить:

  • смачні щоденні сніданки в ресторані готелю,
  • необмежений доступ до добре обладнаної аква- та фітнес-зони,
  • безплатна автостоянка,
  • доступ до тренажерного залу та зони для гри у більярд і боулінг.

Якщо ви берете з собою дітей, аніматори готелю підготували для них щоденні анімації та розваги в ігровій кімнаті. Крім того, чудове розташування готелю дозволяє легко та зручно відвідувати центр Трускавця, а взимку насолоджуватися наявністю гірськолижних схилів.


Читати також