Де взяти натхнення влітку

Де взяти натхнення влітку

Літом у нас є чудова можливість відпочити так, як ніколи в році. У цій справі нам здатні допомогти сили природи – свіже повітря, дивовижні краєвиди потішать око та повернуть життєві сили. Можливість орендувати конференц зали в еко-готелі Izki надасть вам унікальну можливість водночас робити важливі справи для бізнесу та відпочивати розумом і тілом. 

Природні багатства України: що подивитися

Навіть якщо справ влітку у вас занадто багато, можливість перенести їх в простір еко-курорту, який ви можете забронювати за посиланням https://izki.ua/, подарує можливість займатися своїми невідкладними справами, перебуваючи на природі. Сприятлива атмосфера навколо підштовхне на ухвалення правильних, виважених рішень, а магія чистого повітря посилить концентрацію і підвищить настрій. Які природні місця можна відвідати, щоб вам вони надовго запам’яталися?

  • Якщо ви не маєте змоги виїжджати далеко зі столиці, можете влаштувати собі тиждень активного відвідування місць навколо неї. Республіканське водосховище, яке ще славиться за рахунок свого найменування як «Київське море», розташоване неподалік від міста – там є можливість покупатися та насолодитися сонячним промінням, покататися на човні. Межигір’я – парк, який розташований поруч із Києвом, має неймовірно красиві пейзажі, архітектурні споруди та лісові стежки, де ви гарантовано зможете отримати емоційне задоволення. Парк «Феофанія» у Києві – чудове місце для проведення пікніків, зустрічей з друзями, прогулянок, а також активного відпочинку. 
  • Одне з найглибших озер України Синевир знаходиться в межах національного парку «Синевир», що на Закарпатті. Прозора вода цієї водойми, а також локалізація озера прямо в середині гірського хребта подарує вам незабутні емоції та відчуття. Для детальнішого огляду території ви можете замовити подорож у вигляді екскурсії, на якій вам розкажуть про історичні факти, пов’язані з нею, а також детально познайомлять з гуцульською культурою та її елементами, які досі збереглися на території парку. 
  • Карпатський гірський хребет та багато дивовижних місць, що знаходяться навколо, як-от Ужанський національний природний парк, Яремче, Буковель, легендарний водоспад «Гук». Карпати є одним з останніх місць Європи, в яких донині збереглася природна цілісність, ліси та біологічне різноманіття флори і фауни. Прогулюючись Карпатами, ви побачите хвойні та широколисті ліси, карпатську фіалку, айстру, піонерію тощо. Орли, яструби, соколи, козулі, олені, синиці, ведмеді – всі ці тварини і птахи живуть у Карпатах, їх усіх є змога побачити на власні очі. 

Українська природа багата на гарні краєвиди та здатна надихнути кожного. Головне – зосередити увагу на отриманні від неї задоволення. 


Читати також