20.10.2023
Культурна країна
eye 370

Кіріяк Вікторія. Вчитель, який змінив моє життя

Кіріяк Вікторія. Вчитель, який змінив моє життя

Маяк мудрості

…вдивляюсь у списані формулами сторінки: «Скінченні гібридні інтегральні перетворення» та подвійні інтеграли після другого декрету! Кому під силу підкорити такі вершини?! Боязко, але я наважуюсь, адже в цьому бурхливому морі я не одна, мені світить «Маяк»…

Ленюк Олег Михайлович, доцент кафедри диференціальних рівнянь (чесно кажучи, я думала доценти нудні й зарозумілі, не знаю чому, але я так гадала), а тут Він – добрий, щирий, розумний і неосяжний, як + нескінченність. Ця Людина не з тих, хто проголошує гучні промови, Він просто – діє. Його працездатність – мотивує. Я завжди дивувалась, як  можна бути класним математиком, бомбезним викладачем, крутим спортсменом, гарним сім’янином і Патріотом. Патріотом, з тих, які кладуть своє життя на вівтар Перемоги, з тих, котрі виховують своїх дітей – Героями (Героями, що не вмирають). Дивувалась та брала приклад, намагалась інтегрувати всі сфери життя аби встигнути якомога більше.

Я вдячна долі, що дарувала мені такого Вчителя (і не тільки мені, а й моїй доньці). Не забуду ніколи слова Олега Михайловича, які він сказав мені після захисту магістерської: «Вікторія, я спостерігав, як ви біля дошки захищаєте свою роботу і гордився вами». Ці слова подарували мені крила. …літаю… і якщо «я бачу трішки далі ніж інші, то це тільки тому, що стою на плечах Велетнів».

   

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up