Львівське рок тріо Thunderdogs атакують новим релізом Black Mark

Львівське рок тріо Thunderdogs атакують новим релізом Black Mark

Гурт Thunderdogs презентує свій новий альбом "Black Mark" в особливий час, коли світ стикається з численними викликами. "Black Mark" був записаний під час пандемії, коли живі виступи були тимчасово припинені, що виявилося складним випробуванням для гурту, який завжди прагнув донести свою музику до шанувальників через сцену.

Коли знову з'явилася можливість для виступів наживо, глобальна ситуація погіршилася через початок повномасштабної війни в Україні. Це тільки додало страху та нерозуміння майбутнього. Згодом, гурт покинув соло-гітарист.

Як тільки Thunderdogs знайшли, зігрались та дали декілька благодійних концертів з новим соло-гітаристом, останній став на захист держави, а через деякий час вокаліст потрапив у серйозне дтп. Та, незважаючи на всі виклики, Thunderdogs продовжують робити те, що вдається найкраще - створювати музику та працювати над новими релізами.

Альбом "Black Mark" набув особливої актуальності в контексті цих подій. Він відзеркалює тяжкі часи і ситуації, з якими стикається світ та людина у цьому світі. Тексти пісень та атмосфера альбому відображають надію на краще майбутнє, навіть коли ситуація є важкою та незрозумілою.

До нього входять металевий екшен Fire, що дебютував з кліпом у день релізу альбому, смертельний стоунер Grave, пустельний саузернрок Redemption та філософська балада Animal. Пісня "Fire" написана як заклик до позбавлення світу від тиранів, а основна ідея пісні - що всі імперії розваляться. Хоч “Fire” була написана про другу світову, лірика актуальна до теперішньої війни в Україні.

На обкладинці альбому "Black Mark" зображено чорний текст та лого гурту на чорному фоні - це відображає темну природу музики гурту, важчий звук на відміну від попереднього альбому Meat і похмурі пісні, які ви знайдете на цій платівці. "Black Mark" - це важливий реліз для Thunderdogs, який вирізняється сильним звучанням і сповіщає про надію. Навіть в найтемніші часи рано чи пізно наступить світло.

Ми вирішили дарувати коди для скачування нашого альбому на Bandcamp. Для цього потрібно зайти в наш інстаграм, скинути донат на банку яка закріплена в профілі, (сума довільна), кинути скріншот донату в наші приватні повідомлення і отримати код!



Читати також


up