14.11.2023
Культурна країна
eye 419

Василь Попадюк у Києві. Концерт віртуозного українського скрипаля у перший день зими

Василь Попадюк у Києві. Концерт віртуозного українського скрипаля у перший день зими

1 грудня на сцені МЦКМ зіграє легендарний український скрипаль-віртуоз Василь Попадюк! Це стане найяскравішим концертом музичного сезону. Заряд енергії, магічне звучання скрипки й грандіозна атмосфера від всесвітньо відомого музиканта.

Це шоу стане прекрасною можливістю почути самому і дати послухати наживо своїм дітям справжню українську легенду! Ці спогади залишаться з ними назавжди. Музика Василя Попадюка не тільки зачаровує віртуозністю, але й торкається найпотаємніших струн душі і наповнює радістю. Його концерт в Києві - це можливість зануритися у світ геніальної всепоглинаючої музики і прищепити дітям гарний смак.

Василь Попадюк - зірка української музики. В Іспанії його називають «живим нервом», «маестро-скрипкою», в Америці «золотою скрипкою», а в Канаді «сучасним Паганіні». Ним захоплюється весь світ. В ювілейному альбомі вокаліста «Deep Purple» Ієна Гіллана також грає скрипка Попадюка! Талант музиканта обʼєднує поціновувачів world music, latino, gypsy і джазу з усіх континентів.

Відеозапрошення на концерт від Василя Попадюка

 Василь Попадюк - справжній музичний феномен. Він грає на 15 музичних інструментах, отримав десятки перемог у конкурсах, критики по всьому світу називають його геніальним музикантом.

Львів'янин Василь Попадюк, виріс у Києві, але потім став людиною світу і амбасадором України в світі. Він дає 200 аншлагових концертів на рік на всіх континентах, та презентує українську культуру на світовому рівні, щоб в кожній країні, в кожному куточку, дізналися про українські традиції, почули українську музику. Від початку повномасштабної війни, розв’язаної росією проти України, музикант використовує кожну можливість, щоб привернути увагу світового суспільства до України, підтримати земляків і зібрати кошти на допомогу їм.

“Всі мої концерти, починаючи з 2022 року, були спрямовані на допомогу Україні. Я не пам’ятаю ні одного виступу, щоб це був би простий звичайний концерт, а не благодійний. Такого просто нема”, - каже Василь.

Серед зіграних ним за цей час концертів - виступ з Національним балетом Канади - National Ballet of Canada в Торонто, у великому залі Meridian Hall під егідою відомого продюсера Атіла Глац (Attila Glatz),  концерт у Відні у Віденській державній опері з ансамблем Вірського і 12 циганами з Угорщини. (Була всього одна репетиція, але публіка була у захваті!). Відбувся тур на підтримку українських дітей по західній Канаді під егідою мецената Володимира Бурко, концерти у Чікаго під егідою Фонду Ігора Терлецького. Благодійні концерти в Брюсселі, в Люксембурзі.  Масштабний концерт в Мадриді - під егідою Посольства України в Королівстві Іспанія. Також Василь виступав з Олегом Скрипкою - у Вашингтоні та в Торонто. Сольно - в Орландо на Ukrainian Festival Vatra Orlando - збираючи кошти на допомогу протезування українським воїнам. Крім того, Василь активно співпрацює з Фондом Ігора Терлецького - Help Heroes of Ukraine і фондом Revived Soldiers.

Музика Василя Попадюка торкнеться вашого серця, залишить по собі море емоцій та захоплення! Не пропустіть! До зустрічі!

Що: Василь Попадюк & PAPA DUKE BAND з Великим концертом

Де: Жовтневий Палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 1 грудня, 18:00.

Читати також


up