«Вул. Різдвяна, 24»: вийшла друком нова книжка, що допоможе розібратися у святкових символах

«Вул. Різдвяна, 24»: вийшла друком нова книжка, що допоможе розібратися у святкових символах

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У рамках культурно-просвітницького проєкту «Різдзвоники» мережа супермаркетів «Сільпо» разом із авторами дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христею Венгринюк, Євгенією Завалій та Максимом Дупешком створили нову книжку – «Вул. Різдвяна, 24».

Тут ви прочитаєте про те, чому люди чекають на сходження першої зорі, звідки до нас прибули ялинкові іграшки, як відігнати від святкового столу злих духів, що таке коляда й колядка і чому їх не варто плутати, що таке український карнавал на свято Маланки та безліч іншого.

Окрім книжки, «Сільпо» також створило колекцію стікерів  «Різдзвоники», яка складається з 24 символів Різдва. З книжкою «Вул. Різдвяна, 24» та стікерами можна навчатися, гратися та ще більше любити українське Різдво. Це гарна нагода для дорослих та дітей провести разом час, аби добре розібратись у різдвяних традиціях. Книгу та наліпки можна буде знайти на полицях та у доставці від «Сільпо» до 31 січня 2024 року.

Для своїх гостей «Сільпо» підготувало також мобільний застосунок «Різдзвоники». Тут можна грати в ігри, анімувати стікери та сторінки книги і створювати AR-магію просто посеред магазину.  Дізнатися більше інформації та завантажити безкоштовний застосунок можна з Google Play або AppStore за https://go.silpo.ua/christmas_2023.

Книгу та стікери шукайте у мережі «Сільпо» та онлайн-магазині


Читати також