26.12.2023
Новини в Україні
eye 473

Відомий співак MÉLOVIN дав відверте інтервʼю програмі «Ближче до зірок» на каналі «ТЕТ»

Відомий співак MÉLOVIN дав відверте інтервʼю програмі «Ближче до зірок» на каналі «ТЕТ»

Артист відверто розповів про алкогольну залежність, життя із цукровим діабетом, зізнався, чому знову вирішив поїхати на Євробачення, привідкрив таємницю особистого життя і стосунків із найріднішою людиною.

Співак MÉLOVIN крайнім часом дивує змінами. Артист відверто розповів про хворобу, зізнався, що більше ніж 240 днів тому відмовився від алкоголю, а ще знову став фіналістом національного відбору на Євробачення-2024. Наразі артист готується представляти Україну на європейській арені та не припиняє роботу над собою. Можна подумати, що мотивує на це артиста кохання, але нині єдиним мотиватором для нього є він сам, а ось серце MÉLOVIN вільне.  

MÉLOVIN розповів про особисте

“Воно вільне і натхненне! Я не хочу ні з ким жити. Зараз мені комфортно одному. Я вчуся бути на самоті. І від цього кайфую. Я не відчуваю самотності – дозволяю собі знайомства, дозволяю взагалі все, що я хочу, але те, що не руйнуватиме мене”, – коментує MÉLOVIN

А нещодавно холостяцьке життя співака порушила його мама, яка приїхала навідати його з рідної Одеси. Та зустріч стала для них знаковою.

“Вона провела зі мною щасливих 8 з половиною днів. Її завжди лякало моє відчуття самотності – вона мені нещодавно про це розповіла. На що я її заспокоїв словами: “Уяви, я більше не почуваюся самотнім”. Виявляється, мама про це переживала, а я не знав. І скажу, що ці 8 з половиною днів були найщасливішими із всіх наших зустрічей. Зараз я сприймаю маму як людину, а не як маму за законом. Я розумію наративи, які вселялися її батьками і про це я їй відверто сказав: “Я більше на тебе ні на що в житті не ображаюся. Я тебе розумію”. Я завжди казав одну фразу: “Відчепіться від батьків – дайте їм жити”, – поділився MÉLOVIN подробицями останньої зустрічі з найріднішою людиною. 

Про перспективу власного батьківства MÉLOVIN теж задумується: “Я хочу бути батьком. Колись. Не зараз”

Читати також


up