Подарунок від Yakaboo та «Культурного Десанту»: 10 тисяч промокодів для «Бібліотеки для героїв»

Подарунок від Yakaboo та «Культурного Десанту»: 10 тисяч промокодів для «Бібліотеки для героїв»

Yakaboo з «Культурним Десантом» передає військовим 10 тисяч промокодів для доступу до «Бібліотеки для героїв» у мобільному застосунку

Національна книжкова платформа Yakaboo спільно з «Культурним Десантом» передає 10 тисяч промокодів для військових у рамках проєктів «Бібліотека для героїв» та «Книга на фронт».

Електронна «Бібліотека для героїв» – це новий етап реалізації однойменного проєкту, який книжкова платформа Yakaboo ініціювала після 2014-го року. У його рамках компанія передає паперові книги у військові частини на запит самих військових. Разом з тим у воїнів на фронті не завжди є можливість отримувати, збирати та зберігати паперові видання. Тож, щоб доступ до книг став швидшим, простішим та зручнішим, Yakaboo створила у своєму мобільному застосунку електронну поличку для військових на передовій. Доступ до електронної «Бібліотеки для героїв» здійснюється за промокодами і є безкоштовним для учасників бойових дій.

В свою чергу, вже понад рік ГО «Культурний Десант» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України реалізовує проєкт «Книга на фронт», метою якого є морально-психологічна підтримка наших військових через читання. За цей період на передовій під час заходів «десанту» було розповсюджено більше двадцяти п’яти тисяч книг. До проєкту долучилися як книгарні з видавництвами, так і відвідувачі книжкових крамниць, які разом з книгами надсилають на фронт і листи вдячності нашим героям.

Як отримати доступ?

ГО «Культурний десант» є одним із перших партнерів, в рамках співпраці з яким Yakaboo передає 10 000 промокодів для доступу до електронної «Бібліотеки для героїв». Частину з них надруковано на фірмових картках, які роздають на концертах «десанту» безпосередньо вздовж лінії фронту, а також в реабілітаційних та навчальних центрах. Також отримати промокод можуть військовослужбовці та працівники державних органів, які виконують завдання в зоні бойових дій, звернувшись до ГО «Культурний десант» через бот в Telegram @Book4Front_bot.

В електронній "Бібліотеці для героїв" вже доступно 473 книги, які поділені за різними тематичними категоріями: «Художня література», «Класична проза», «Сучасна проза», «Саморозвиток, мотивація», «Бізнес, економіка», «Історія», «Психологія, стосунки», «Біографії, мемуари», «Здоров’я», «Навчальна література» та ін.

Безкоштовний доступ до свого електронного контенту надало видавництво YAKABOO PUBLISHING та ще 7 українських видавництв:

  • Видавництво Анетти Антоненко
  • Discursus
  • Видавництво 21
  • Meridian Czernowitz
  • Видавництво «Чорні Вівці»
  • Видавництво «Ніка-центр»
  • Видавництво Львівського медіафоруму

Співзасновник Yakaboo Юрій Кривошея зазначає: «Наш проєкт "Бібліотека для героїв" є дуже важливим для нас, вже має суттєву історію та ми продовжуємо постійно його розвивати. Поличка у нашому застосунку "Бібліотека для героїв" - це можливість миттєво отримати доступ до різноманітного важливого контенту, а також перезавантажитись і трішки відволіктись у будь-якому місці у будь-який час. Ми також розуміємо, що книга - це не тільки можливість відпочити, це в якомусь сенсі позитивна зброя, зброя героя. Тому для нас величезна честь, разом з нашими партнерами «Культурним десантом», передати 10 000 промокодів для наших захисників і захисниць, і таким чином їх підсилити в різних напрямках. Далі буде, це тільки перший крок».

Метою партнерства Yakaboo і «Культурного десанту» є забезпечення військовослужбовців, які виконують бойові завдання, знаходяться у госпіталях та лікарнях, перебувають на військових полігонах, необхідною літературою, посилення їхнього морального духу, покращення психологічного стану та рівня самоосвіти.

Як підтримати проєкт?

Створення електронної бібліотеки відбувається виключно за кошти книжкової платформи Yakaboo та видавців-партнерів. Тому чим більше людей дізнається про проєкт та чим більше ви читатимете книжок разом з платформою Yakaboo, тим масштабнішою буде підтримка читачам із ЗСУ.

       «Культурний Десант» - об’єднання митців, військових та цивільних діячів, діяльність яких спрямована на Перемогу України. На рахунку Культурного Десанту — понад 3000 концертів на лінії фронту, у військових госпіталях, в частинах рятувальників та на деокупованих українських територіях. Мобільні похідні групи в щоденному режимі працюють із захисниками на передовій і тими, хто проходить реабілітацію. Культурний Десант є ініціатором мистецьких, психологічних та освітніх проєктів, які змінюють нашу країну вже сьогодні. Серед знакових ініціатив об’єднання - проект «Книга на фронт», в рамках якого бійцям було передано понад 25 тисяч книг.


Читати також