Казковий світ Європи та Азії. Видавнича група «Основа»

Казковий світ Європи та Азії. Видавнича група «Основа»

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавничій групі «Основа» вийшла нова книга: Казковий світ Європи та Азії.

Друга книга серії «Чаросвіт» познайомить читачів із різними культурами двох надважливих частин світу. У книжці зібрані як усім відомі казки на кшталт німецької народної казки «Кіт у чоботях» або англійської народної казки «Джек і бобове стебло», так і щось маловідоме, але не менш цікаве (наприклад, французька казка «Як звірі не вберегли своїх таємниць»). 

Із деякими з них дітлахи ще не раз зустрінуться в сучасній масовій культурі, посилання на інші побачать у європейських та азійських фільмах чи книжках або у майбутньому вивчатимуть на уроках зарубіжної літератури.

Усього у виданні зібрано 20 казкових історій: британські, в’єтнамські, індійські, іспанські, корейські, німецькі, французькі та японські. Зокрема, у британські казки ввійшли по одній історії з кожної країни Об’єднаного Королівства: англійська, валлійська, ірландська та шотландська.

Книга створена для сімейного читання, тож маємо надію, що дорослі поринуть у казкові пригоди разом із дітьми. Нехай кожна історія захоплюватиме вас все більше й більше! 

Ми створили «Чаросвіт» для затишного сімейного читання. Тож маємо надію, що дорослі поринуть у казкові пригоди разом із дітьми.

Про видання:

Серія: Чаросвіт

Цільова аудиторія: книга призначена для читання дорослими разом із дітьми 5–9 років.

Автор: Ольга Чабанова


Читати також