Видавничі плани на січень 2024 Yakaboo Publishing

Видавничі плани на січень 2024 Yakaboo Publishing

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавництві Yakaboo Publishing плануються до друку у січні такі книжки:

Навколосвітня мандрівка натураліста на кораблі «Бігль»

Чарльз Дарвін

В основу надзвичайно цікавої та пізнавальної книги «Навколосвітня мандрівка натураліста на кораблі «Бігль» лягли спостереження та теоретичні міркування видатного англійського натураліста, мандрівника, автора тео­рії еволюції Чарльза Дарвіна, здійснені під час подорожі на експедиційному судні королівського флоту «Бігль» протягом 1831–1836 років. Під час подорожі Дарвін відвідав Бразилію, Перу, Чилі, Аргентину, Фолклендські та Галапагоські острови, численні острови Океанії тощо й зібрав величезний обсяг матеріалів із зоології, геології та ін.

Книга для широкого загалу читачів, поціновувачів природознавства, рослинного та тваринного світу.

Олена Пчілка. Вибрані твори

Серія YakaШкола

До збірки ввійшли оповідання «Сосонка», «Артишоки», «Півтора оселедця», «Соловйовий спів», «Біла кицька», «Рятуйте!», «Збентежена вечеря» та ін., а також соціально-психологічна повість «Товаришки».

Оповідання Олени Пчілки сконцентровані на світоглядно-етичних питаннях добра і зла, милосердя, цінності людського життя, на проблемах стосунків у сім'ї, проблемах школи і освіти, інтелігенції та народу.

У повісті «Товаришки» провідною є тема духовної та інтелектуальної емансипації жінки, рівноправності жінки в освіті, науці й трудовій діяльності. За словами самої Олени Пчілки, у цьому творі зображена «пора першого пробудження нашого жіноцтва в 60-х роках, першого поривання його до раціональної освіти й життя».

Посібник щастя. Станіслав Арсьонов

«Посібник зі щастя» – це своєрідна інструкція з надихаючими прикладами історій реальних людей, які змогли створити своє щасливе життя. Кожна практична вправа, незважаючи на свою простоту, допоможе вам подолати перешкоди на шляху до наповнення щастям вашого власного життя.

У цій книзі автор зібрав історії людей із найяскравішими прикладами життєвої трансформації, щоб показати вам, як можна реально звільнитися від умовностей, які заважають вам отримувати від життя все, що ви хочете. «Посібник зі щастя» пропонує прості стратегії для створення більш щасливих стосунків, отримання задоволення від роботи, розвитку мислення достатку та багато іншого. Завдяки легким щоденним ритуалам ви зможете постійно підтримувати свій намір жити щасливо щодня.

Одна мудра людина якось сказала, що співтворчість зі Всесвітом – це угода 50 на 50 – ми робимо свою частину, а Всесвіт подбає про решту. «Посібник зі щастя» було створено, щоб допомогти вам виконати свої 50 % угоди.

Коли чоловік один. Джеймс Метью Баррі

Джеймс Метью Баррі – письменник-драматург, фантаст, містик, журналіст, автор відомих казок для дітей «Пітер Пен» та «Пітер Пен і Венді».

«Коли чоловік один» – роман про реалії життя звичайного журналіста-початківця, юнака з провінції, який потрапляє у вир кар’єрних змагань лондонських редакцій та газетярських буднів. Сюжет зачіпає історією любові, яка рятує героя від самотності.

Тематика творів автора актуальна у всі часи. Історичні, соціальні, любовно-психологічні романи, як-от «Маленький священник», «Сентиментальний Томмі», «Томмі і Грізел», біографічна книга про матір «Маргарет Огілві», іронічна книга про шкоду і задоволення від куріння «Аркадія, моя любов» та інші.

Книга виходить у серії “Глерея світової прози: європейська візія”, яка виходить за фінансування Європейського Союзу.

Дж. М. Баррі отримав титул баронета, нагороджений орденом «За заслуги», лорд-ректор найстарішого шотландського університету Сент-Ендрюса, почесний президент Единбурзького університету, президент «Спілки літераторів».

55 історій з дитинства. Наталія Кальченко

«55 історій з дитинства» — це збірка коротких автобіографічних оповідань сучасної української авторки Наталії Кальченко. Усі «історії» надзвичайно цікаві, насичені тонким гумором, казковою фантазією, кумедними пригодами.

Для широкого загалу читачів.


Читати також