«Різдвяні янголи». Збірка зимових оповідань. Видавництво 21

«Різдвяні янголи». Збірка зимових оповідань

Напередодні Різдва вийшла друком збірка оповідань для тих, хто вірить у дива

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У «Видавництві 21» вийшла друком нова книга «Різдвяні янголи». Збірка зимових оповідань для тих, хто вірить у дива. 

Зимові свята мають особливу атмосферу, нагадують про затишок зустрічей у родинному колі, про довгі хвилини очікування й радість. Існує багато різдвяно-новорічних книжок для дітей, а як щодо дорослих?

Усі хочуть поринути в диво, саме тому сучасна українська письменниця Марія Каменська створила «Проєкт "Різдвяні янголи"», це збірка оповідань для тих, хто потребує спокою та віри. «Знаю, у це складно повірити, але все йде правильно, так, як і має бути, незалежно від того, здійснюються чи не здійснюються бажання, прохання або мрії», – каже один із героїв. Кожен із нас може стати чиїмось різдвяним янголом. Книжка нагадує, що ми самі творці й чарівники, які наповнюють життя теплом, любов’ю та радістю.

Авторка коментує: «Я навіть не думала, що колись буду писати теплі зимові історії, в яких герої, як і герої моїх улюблених фільмів, будуть закохуватися, вірити в краще, а інколи й в неможливе, проявляти людяність і творити для себе та інших дива. Але так сталося. І от вже чотири роки кожної зими я пишу кілька нових зимових історій. Насправді в мене їх дуже багато. Вистачить на декілька книг. Але я вирішила почати з першої і зібрати улюблені історії в збірку «Проєкт «Різдвяні янголи», щоби читачі могли зануритись в атмосферу див хоч на якусь мить».  

Каменська Марія

Проєкт «Різдвяні янголи». Збірка зимових оповідань для тих, хто вірить у дива / Марія Каменська. – Чернівці : Книги – ХХІ, 2023. – 208 с.

Довідка про авторку:

Марія Каменська – за освітою юрист, за покликом серця творча людина. Малює, фотографує, пише. Письменництво – це те, що, за її словами, змінило життя назавжди: «З нього одразу ж пішли питання про покликання чи призначення. Яка різниця, якщо я можу писати? Одне з найбільших щасть, що мені довелось пізнати. З 2015 року живу в Польщі. В містечку Гдиня на березі Балтійського моря. Зараз працюю з українцями, яким довелося покинути Україну через війну. Проводжу творчі заняття для дорослих та дітей в музеї міста Гдині». 


Читати також