Літературна подія у Києві: відкриття книгарні Vivat

Літературна подія у Києві: відкриття книгарні Vivat

Офіційне відкриття книгарні Vivat у Києві

16-17 грудня запрошуємо на офіційне відкриття книгарні Vivat у Києві.  Вже друга київська книгарня відкриє свої двері за адресою вул. Велика Васильківська, 101.

На гостей чекають презентації книжок Світлани Тараторіної та Орисі Демської, розмова про «Vivat класику» з Михайлом Назаренком та Оленою Рибкою, авторська зустріч з Татусею Бо, автограф-сесія Павла Паштета Белянського, розмова з психологом Іллею Полуденним та інші цікавинки. 

Детальна програма: 

16 грудня

13:00 – Презентація книжки «Українська мова. Подорож із Бад-Емса до Страсбурга» з Орисею Демською та Анастасією Розлуцькою

15:00 – Поетичні читання «Поміж сирен. Нові вірші війни» за участі Тетяни Власової та Олени Павлової. Модеруватиме Олена Рибка.

17:00 – Майстер-клас: знайомство з арт-терапією. На арт-терапевтичному занятті візуалізуємо власні сили та впевненості в собі, намалюємо «Дерево сили» та потурбуємось про психічне здоров'я разом з БФ «Право на захист»

19:00 – «18+, або Життя без цензури». Дотепно, лірично та життєво буде з Татусею Бо, яка буде читати ексклюзивні, ніде не опубліковані оповідання та вірші. Також на зустрічі буде можливість підтримати донатом збір на дрони для бійців 72 ОМБР. Модерує Лєна Чичєніна.

17 грудня

13:00 – Автограф сесія Павла Паштета Белянського: військового, блогера, автора книжки «Бабуся вмирати не любила» та екранізованого роману «Я працюю на цвинтарі».

15:00 – «Приворотне зілля: чому ми любимо нашу класику». Заступниця головного редактора видавництва Vivat Олена Рибка та літературознавець Михайло Назаренко обговорять, чому варто читати «Vivat класику», що особливого саме в цій «Конотопській відьмі».

17:00 – «Пігулки світла: розмови про емоційні ресурси та культуру горювання». Розмова з психологом Іллею Полудьонним про те, як ми витримуємо таку кількість напруги і як нам піклуватись про себе надалі? Модерує Катерина Ільчук.

19:00 – «Містика та урбаністика: як писався «Лазарус». Розмова письменниці Світлани Тараторіної та літературознавця Ростислава Семківа. Авторка розповість як писала і переписувала книжку, кого з особистостей, міфічних істот ви зустрінете на сторінках, та які локації впізнаєте.

Також на гостей відкриття чекає можливість витягнути скетч-картку зі знижками до 70% на весь асортимент.


Читати також