Співак Влад Ліберман презентує новий сингл «По новому»

Співак Влад Ліберман презентує новий сингл «По новому»

Влад Ліберман – псевдонім воєнного кореспондента телеканалу ICTV Владислава Круглова. Співак родом з Луганщини, тому більшість його попередніх пісень були присвячені темі війни, та цей трек - нова творча сторінка виконавця.

"По новому"-  четверта авторська пісня Влада Лібермана, і перша у танцювальному стилі.
Новий трек - це суміш одразу декількох стилів -  поп, хіп-хоп, діп-хаус, бас-хаус. Текст до пісні Влад Ліберман написав ще до повномасштабного вторгнення росії на територію України. Початково музика була написана у мінорному ладі, потім перероблена на легку-вайбову...
Час йшов, і співак втретє вирішив переробити музику, аби у важкі дні війни подарувати українцям пісню, яка бодай на мить поверне слухача у довоєнний час, коли танцювальна музика була ліками від усіх негараздів.

«Варто розуміти, ця пісня не про розлуку, а в першу чергу - про вибір який є у кожного. Інколи наступає той час, коли варто сказати дякую, та відпустити того кого любив. Не завжди почуття є вічними, тому варто їх сприймати як досвід. Головне – не повторити старі помилки у майбутньому», - каже співак.

Невдовзі на пісню "По новому" вийде кліп, зйомка якого відбудеться днями у Києві.


Читати також