Mari Cheba презентувала ліричний трек «Тягне» напередодні сольного концерту у Києві

Mari Cheba презентувала ліричний трек «Тягне» напередодні сольного концерту у Києві

Українська співачка Mari Cheba презентує новий сингл «Тягне», у якому розповідає свої процеси трансформації під час досвіду розлучення. 

 «Тягне» - це мої переживання, перед розривом з близькою людиною. Але вона не присвячена колишньому чоловікові. Це дуже важливий момент. Пісня про період трансформації моїх власних почуттів», - ділиться Mari Cheba.

 Mari Cheba запевняє, що розлучення – це боляче, а ще більш боляче, коли ти заплутався та не можеш розібратись у собі. Але саме такі ситуація – це шлях до самопізнання та кристалізація самого себе, вищого ґатунку.

 «Дуже цінний та важливий досвід, коли ти отримуєш себе. Які б не були негаразди, все одно, це вчить нас бути собою, повертатись до себе та бачити себе такими, якими ми є, бути собі другом, бути собі найближчою людиною. Якби не складалось життя, які б не були випробування, ми маємо розуміти, що ми такі у себе одні», - коментує Mari Cheba.

 Сингл «Тягне» - це про пошук себе, пошук кохання, навіть в той час, коли ти втрачаєш все. 

 «Кожен з нас шукає кохання, кохання не припиняється на одній людині, ми розуміємо, що все ще попереду, ми віримо в це. Саме це почуття рухає нас в цьому житті, емоції, які дають багато надії, сили для того, щоб пройти складні життєві ситуації», - Mari Cheba.

 Нагадуємо, що 28 січня відбудеться презентація нового синглу Mari Cheba у затишній акустичній атмосфері столичного Carribian Сlub. Співачка запрошує відсвяткувати разом з нею її День народження та взяти участь у благодійному аукціоні, де розіграють лоти і зібрані кошти відправлять на потреби ЗСУ.


Читати також