Український співак DIBROVA випустив нову пісню та відеокліп «Ліхтарі»

Український співак DIBROVA випустив нову пісню та відеокліп «Ліхтарі»

Нова пісня "Ліхтарі", від талановитого молодого українського співака та музиканта DIBROVA, відображає реальну історію кохання та прив'язаності. Вона зародилася у маленькому містечку, де кожен знає кожного, між двома молодими людьми: фанатичним музикантом та юною тендітною дівчиною, яка була закохана в нього з самого дитинства. Випадкова зустріч на вечірці, де у ролі глядача опинився юнак, стала початком чогось більшого і важливого в їхньому житті. Історія, яка стоїть за цією піснею, наповнена взаємними почуттями та спільними моментами, які і досі надихають пару вірити у справжнє кохання.

"Ліхтарі" - це не просто пісня, а символ спільної історії двох людей і надії на щасливе майбутнє, яке вони будують разом, навіть у важкі часи. Нехай вона стане нагадуванням про те, як важливо цінувати кожен щасливий момент разом з тим, кого ви любите, всупереч обставинам та подіям.

Запрошую вас слухати пісню "Ліхтарі" від DIBROVA на всіх музичних платформах. Знімайте відео свого танцю та викладайте його у соцмережах, позначаючи сторінку DIBROVA. Нехай цей танець стане нашим спільним танцем життя, яке триває!

Вже 5 березня 2024 року о 18:30 відбудеться перший сольний концерт DIBROVA в Києві у Music Pub “Pepper’s Club”.  


Читати також