Лютневі книжкові сюрпризи від Yakaboo: подарунки для закоханих у книги

Лютневі книжкові сюрпризи від Yakaboo: дарунки для закоханих у книги

Дорогі друзі та партнери Yakaboo! Лютий для нас – особливий місяць! 

По-перше, 14.02 світ відзначає не лише День Святого Валентина, а й Міжнародний день книгодарування! Ми в Yakaboo вирішили не тільки об’єднати два свята в одне - у День закоханих у книжки, а ще й подовжити цей день на майже цілий місяць книжкових подарунків! Лише подивіться: https://yakaboo.promodo.digital/ Але це ще не все! 

Відтепер в Yakaboo ще є спеціальний календар книжкових сюрпризів! У лютневому – ми запустили зворотний відлік до весни. Рахуємо дні – відкриваємо «віконечка» зі знижками, промокодами, кешбеком та іншими цінними призами! Клікайте на сьогоднішнє віконце вже зараз за посиланням: https://www.promosite.yakaboo.ua/spring-calendar-2024 

І ще одна приємність – безкоштовна доставка: у відділення Укрпошти – від 349₴ до поштоматів Нової Пошти – від 600₴ кур'єром по Києву – від 700₴ у відділення Нової Пошти – від 799₴ А також: -50% на доставку до країн Європи, де працюють відділення Nova Post Розповідайте про наші сюрпризи вашим читачам і самі приходьте за акціями для закоханих у книжки!


Читати також