09-02-2024 Розваги 704

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 9.02.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 9.02.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Редакция портала Эксперимент вновь подготовила новый список свежих релизов онлайн-кинотеатров и стриминговых платформ, а также топовых торрент-трекеров. Вас ждет разножанровая подборка с короткими и ультракороткими описаниями.

Приятного просмотра и мирного нам всем неба.

Всесвітній потоп / The End We Start From

Англію наздоганяє повінь небачених масштабів. У Лондоні вода поступово проникає в будинок вагітної жінки, і вона насилу встигає дістатися лікарні, де народжує довгоочікувану дитину. Але й тут стає небезпечно. Жінка разом із немовлям та чоловіком переїжджають за місто до будинку його батьків. Але незабаром трагічні обставини розлучають подружжя, а мати і дитина намагаються вижити в диких умовах нового світу.

Міжнародна космічна станція / I.S.S.

На МКС прибувають два астронавти, міжнародна команда влаштовує привітну зустріч, і тепер екіпаж складається з трьох росіянців та трьох американців. Поки новенькі освоюються, на Землі раптом починається масштабна війна між росією та США — обидві сторони зв'язуються зі своїми космонавтами і наказують взяти станцію під контроль будь-якими засобами.

Залізний кіготь / The Iron Claw

Їхнє життя — виснажливі тренування перед майбутньою битвою. Щоразу, виходячи на арену, вони ризикують залишитися тут назавжди. Натовп вітає могутніх юнаків, готових розважати їх заради швидкоплинної слави. Але вони не гладіатори в Стародавньому Римі. А діти колись знаменитого бійця, котрий тепер повністю сконцентрований на кар'єрі своїх чотирьох синів. Рано чи пізно вони стануть великими чемпіонами, іншого шляху вони не мають.

Зліт / Lift

Колишня дівчина та агенти ФБР умовляють професійного злодія та його команду здійснити «неймовірне пограбування» на борту літака Boeing 777, який летить з Лондона до Цюриха, і запобігти терористичній атакі.

Самозванка / Some Other Woman 

Єва та Пітер переїжджають на тропічний острів, щоб Пітер міг будувати там кар'єру. Заради чоловіка Єва змушена відмовитись від своїх професійних амбіцій, що заважає їй щиро радіти його успіхам. Після чергового викидня Єва взагалі впадає в депресію.

Люблю тебе ненавидіти / Anyone But You

Після першого побачення взаємна симпатія між Бі та Беном швидко переростає у ненависть. Однак, опинившись гостями на весіллі, вони вирішують прикинутися парою.

Марвели / The Marvels 

Керол Денверс знаходить свою відібрану тиранами Крі особистість і мстить Вищому Розуму. Це призводить до того, що Керол звалює на свої плечі тягар дестабілізованого Всесвіту. Коли вона проходить через червоточину, яка повинна вивести її на революціонера з числа Крі, її сили переплітаються зі здібностями Камали Хан, відомої як Міс Марвел, а також з племінницею Монікою Рамбо. Дівчатам доведеться навчитися працювати в команді, щоб врятувати Всесвіт.

Вбивство на краудсорсингу / Crowdsource Murder 

Подруга спонукає Моніку створити на краудсорсингу збір коштів на оплату лікарняних рахунків її дочки. Але коли, здавалося б, привабливий і щедрий чоловік Ноа жертвує дедалі більше грошей, вона починає сумніватися у щирості його мотивів.

Зрушення / The Shift 

Після зустрічі з таємничим незнайомцем чоловік має втекти з "антиутопічного" світу, щоб повернутися до своєї дружини.

Наднебезпечний / Ворог серед нас / Wanted Man

Офіцер поліції отримує завдання знайти та захистити дівчину, яка стала свідком перестрілки з наркокартелем, у якій загинули кілька агентів Управління боротьби з наркотиками. І так непроста ситуація ускладнюється, коли офіцер з'ясовує, що за атакою насправді стояли спецслужби.

Книга Кларенса / The Book of Clarence

З усіх сил намагаючись знайти краще життя (і врятуватися від смертельно небезпечних боргів), дрібний шахрай Кларенс зачарований силою висхідного Месії і незабаром ризикує всім, щоб прокласти шлях до божественного існування для себе і своєї кишені, набитої шекелями. Але шлях Месії виявляється більш тернистим, ніж він припускав ...

Полювання на кілера / Культ вбивць / Cult Killer

Коли вбивають відомого приватного детектива, то за справу береться його протеже. Під час розслідування вона змушена співпрацювати з убивцею, щоб розкрити жахливі таємниці міста та відновити справедливість.

Віл / Wil 

Під час Другої світової війни двоє молодих поліцейських з Антверпена мають ухвалити рішення: допомагати нацистським окупантам або протистояти їм. Якось уночі вони вбивають нациста, щоб урятувати сім'ю від смерті і ховають тіло в люк. Саме з цього моменту починається низка подій, яка робить життя Віла нестерпним і висить на волосині.

Резервна копія / Bod obnovy

2041 рік. Завдяки науковому прориву людство отримало можливість повертати до життя жертв жорстоких злочинів. Геніальний вчений розробив інноваційну технологію відновлення людини, яка можлива, якщо вона створювала резервні копії даних свого мозку кожні 48 годин. Але одного разу розробник і сам стає жертвою. За розслідування злочину береться детектив Трочиновська, яка має розплутати ланцюжок загадкових обставин смерті вченого...


Читати також