16-02-2024 Розваги 1122

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.02.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.02.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Американське чтиво / American Fiction

Відомого письменника та професора літератури Телоніуса «Монка» Еллісона критикують за те, що його роботи «не досить чорні». У спробі завоювати увагу аудиторії він пише анонімний роман, що увібрав у себе всі стереотипи про темношкіре населення США. Книга моментально стає сенсацією, і тепер Монку доведеться особисто миритись з масштабними наслідками.

Одне життя / One Life

Скромного та непублічного джентльмена Ніколаса Вінтона запрошують на телевізійне ток-шоу, де він нарешті дізнається всю правду про події Другої світової війни, коли він намагався врятувати сотні дітей від загибелі у концтаборі. Одне життя може змінити долі сотень людей - як у минулому, так і у сьогоденні.

Догмен / Dogman

Дивного чоловіка в інвалідному візку, що трапився поліції, у якого у фургоні виявили зграю різнорідних собак, а в місці його проживання — кілька трупів, допитує психіатр-криміналіст. Той охоче розповідає про своє важке дитинство: як жорстокий батько посадив його в клітку до псів, через що у хлопчика розвинувся з тваринами неймовірний емоційний зв'язок — тепер собаки точно виконують усі його накази.

Заборонена пристрасть / L'été dernier / Last Summer

Анн, успішний юрист, живе в повній гармонії зі своїм чоловіком П'єром та їхніми маленькими доньками у будинку в передмісті Парижа. Якось до них переїжджає 18-річний Тео, син П'єра від попереднього шлюбу. Анн зачарована Тео і поступово вступає з ним у пристрасні стосунки, наражаючи на небезпеку для своєї кар'єри і сімейного життя.

Незнайомець у лісі / Stranger in the Woods

Олівія, яка пережила загибель нареченого та спробу самогубства, вирушає зі своїми друзями на природу. Її близькі впевнені, що свіже повітря та зміна обстановки підуть дівчині на користь. Але натомість Олівію починає долати тривога. Вона не може позбутися відчуття, що ліси навколо їхньої хати таять небезпеку, а зведений брат одного з її друзів, що зупинився по сусідству, задумав щось недобре.

Справжнє правосуддя: Сімейні узи / True Justice: Family Ties

Студентка юридичного факультету та її друзі намагаються довести невинність її брата, але єдиний спосіб виправдати його ім'я – знайти справжнього вбивцю.

Кохання у повітрі / Romance with a Twist (Love in the Air)

Іноді кохання знаходить вас у найдивніших місцях, наприклад, у повітрі! Беннет мав виступати на місцевому фестивалі мистецтв, але в останній момент від виступу відмовляється його партнерка. У справу вступає колишня танцівниця Луна. Чи зможуть вони порозумітися, щоб показати гідний виступ, чи іскри переростуть у полум'я, яке може поглинути їх обох?

Майя / Maya

Коли 15-річну дівчинку, яка намагається втекти від жорстокого бойфренда своєї матері-алкоголічки, чоловік, з яким вона познайомилася онлайн, залучає до схеми сексуальної торгівлі, вона має усвідомити різницю між коханням та маніпуляцією, щоб повернутися до тих, кому не байдуже.

Спіймати дівчисько / Get the Girl

Себастьян Баш Дені, легендарний найманий вбивця, складає зброю, щоб піти на спокій разом зі своїм напарником Рене. Але незабаром вони знаходять на своїй ділянці непритомну жінку, Медді. Поки її приводять до тями, на дім нападають. Після вбивства нападників Баш та Рене дізнаються, що Медді втекла від торговців людьми, а ті прийшли, щоб повернути свою здобич.

Оновлено / Upgraded

Фільм розповідає про Анну, художницю-стажерку-початківця, яку її бос в останню хвилину запрошує в робочу поїздку до Лондона, а в літаку вона знайомиться з красивим і багатим Вільямом.

Королівство тварин  / Le règne animal / The Animal Kingdom

Світ охоплений хвилею невідомої мутації, яка перетворює людей на звірів. Чи небезпечні мутанти? Як передається захворювання?
Франсуа робить все, щоб урятувати свою заражену дружину Лану. Коли її відправляють у лікарняну філію на півдні Франції, він з 16-річним сином Емілем їде слідом. Внаслідок аварії деякі з істот, серед яких може бути дружина Франсуа, зникають. Батько з сином розпочинають пошуки Лани, які назавжди змінять їхнє життя.

Погані хлопці / Bad Hombres

Відчайдушно намагаючись прогодувати сім'ю, нелегальні іммігранти Фелікс та Альфонсо наймаються на роботу до Донні. Але їх новий роботодавець виявився справжнім психопатом, і тепер залишитися живими стає найскладнішою роботою в їхньому житті.

Контроль / Control

Таємничий незнайомець давно стежить за Стеллою. Вона блискучий політик і завжди у центрі уваги. Не важко загубитися в натовпі журналістів, які висвітлюють кожен її крок, але лише він знає про темні сторони її життя і заборонений роман з прем'єр-міністром.
Незнайомець давно виношував свій план і, коли Стелла вирішила відвезти додому дочку свого коханця, він перевів на себе дистанційне керування її розкішним безпілотним автомобілем. У цій небезпечній гонці на вулицях Лондона Стелла була замкнена у смертельній пастці. У неї майже не залишилося шансів повернути машину та життя під свій контроль.

Гравці / Players

Спортивна журналістка з Нью-Йорка, яка знає найхитріші схеми знайомств, несподівано закохується. Симпатія була настільки сильною, різкою і раптовою, що героїня задумалася про розвиток своїх почуттів. Однак чи зможе вона домогтися взаємності, не використовуючи своїх хитрощів?


Читати також