Співачка LadyAn презентує свою нову пісню «ЖИВА»

Співачка LadyAn презентує свою нову пісню «ЖИВА»

Мене звати Анастасія, я родом з міста-героя Харкова, виконую пісні під творчим псевдонімом LadyAn. Моя нова пісня має назву ЖИВА. Мої пісні лунали на багатьох радіостанціях світу, а саме: США, Румунії, Болгарії, України.

Я з дитинства любила співати і мріяла стати артисткою. Я завжди дуже добре відчуваю та передаю тексти пісень, можу донести до слухача той посил, який має пісня, а також завжди співаю душею. Маю вищу музичну освіту, досвід роботи у музичному театрі-студії з багатьма українськими та закордонними артистами, та великий досвід живих виступів на сцені, як в Україні, так і за кордоном. Дуже люблю нашу українську культуру, мову, та вірю що ми докладемо усі зусилля заради миру!

Пісня "ЖИВА" - це відображення того, що сталося за останні два роки у нашій країні. Як багато людей померли не тільки на полі бою, а і всередині себе. У всіх згас той вогник всередині, який завжди допомагав людині йти вперед. Людей захопив страх, біль та нерозуміння того, як жити далі, що робити зі своїм життям, страх завтрашнього дня, вимушена адаптація до нового місця, а також нестерпний біль за все те, що коїться… Два довгі роки ми всі намагаємося повернутися до звичного життя, йти вперед, жити далі і безперечно всі роблять одне велике діло - допомагають наближати нашу перемогу. Стількох людей закутав страх, ми не розуміємо як подолати ці труднощі, стільки горя навкруги, АЛЕ! Наші люди завжди відрізнялися тим, що навіть у самі темні часи ми находили в собі сили і мали надію на краще.

Ця пісня про те, що попри весь страх, біль, гнів, тощо, ми навчилися радіти маленьким речам, ми як птах-фенікс встаємо з попелу і вчимося жити далі. Це гімн для людей, які знову почувають себе живі, попри все те, що випало на їхню долю. Мені дуже хочеться, щоб слухаючи цю пісню люди замислились над тим, яка міцна нація в нас, які в нас сміливі та героїчні люди, та найголовніше – ми ЖИВІ і вже довели всьому світу, що нас не зламати. Як співається в пісні:- «Нас всіх об’єднує надія та незламність». Ми стали ще сильніше, ще добріші, та робимо усе за для нашої перемоги! Я хочу щоб люди, слухаючи мою пісню, відчували себе живими та мали сили йти далі, адже життя це подарунок і кожен день треба проживати з радістю та подякою! Ми обов’язково переможемо і будемо ЖИТИ далі. Нами вже пишається весь світ, а я пишаюся своєю країною і тим, що я Українка!

Текст пісні "ЖИВА":

Скільки людей закутав страх

Скільки думок у моїх снах

Як відгук в серці,

Я жива.


Я точно знаю що я хочу і що мені потрібно

Незважаючи на темряву, бути світлом

Коли життя здається дивним та небезпечним

Чекати, опустивши руки, це недоречно.

Потрібно проживати кожен день немов останній

Віддавши серце і зануритися у кохання

Ніщо не може мене змусити зійти,

Розглянути яскравий вогник серед пітьми.

ПРИСПІВ:

Скільки людей закутав страх

Скільки думок у моїх снах,

як відгук в серці Твої слова:

я справжня, щира, я жива.

Скільки ще перешкод пройти

Щоб своєї мрії досягти,

Як відгук в серці твої слова: «Я жива!»

Я вже багато днів даю собі обіцянки-

Забути все і не переживати до світанку

Але я знаю, це не сумнів і не тривога

Адже у нас єдиний шлях – це перемога.

Нас всіх об’єднує надія та незламність

Мене постійно надихає ця багатогранність.

Я стала ще міцнішою однозначно

Вже набагато рідше дію необачно

Скільки людей закутав страх

Я відчуваю навіть в снах

як відгук в серці Твої слова:

я справжня, щира, я жива.

Скільки ще перешкод пройти

Щоб своєї мрії досягти,

Як відгук в серці твої слова: «Я жива!»


Читати також