Свіже звучання українського інді-попу: Chacha презентував свій новий сингл «Жити вічно»

Свіже звучання українського інді-попу: Chacha презентував свій новий сингл «Жити вічно»

Chacha радує усіх шанувальників інді-поп музики своїм останнім творінням синглом "Жити вічно". Ця пісня не лише призначена принести радість та натхнення, а й нагадати нам про нашу спільну силу впоратися з усіма життєвими викликами.

Сергій Чачанідзе, відомий під своїм творчим псевдонімом Chacha, це український автор-виконавець, що поєднує в своїй музиці різні стилі включаючи арт-рок, альтернативу, електроніку, R&B, фолк та хіп-хоп. Він родом з Краматорська, але зараз проживає і створює музику у Києві.

"Жити вічно" – це ліричний твір, який провів нас через широкий спектр емоцій від меланхолії до радості. Із зміною настрою й музичних ритмів, "Жити вічно" демонструє глибину почуттів та відображення внутрішнього світу артиста. Ось, що сам артист каже про натхнення та мотивацію, які стали причиною появи цього музичного твору:

Ця пісня присвячена моїй дівчині Сабіні, разом з якою я наприкінці червня почав жити разом. Щодо мотивації - то, відверто кажучи, це ж лірика, а лірика це завжди бажання поділитись власними почуттями, думками, досвідом з іншими людьми.

Даний твір –  це бажання поділитися історією особистого росту та кохання. Пісня пройшла певний шлях від першої чернетки до фінального мастеру і мала деякі зміни у звучанні:

“Першу версію було створено ще у червні 2023, тоді ж було записано перший сніппет. Потім ця демо-версія довго лежала "в столі", і десь восени я знов взявся за неї, дописав і доволі кардинально змінив у порівнянні з першою версією. Записувалось усе, окрім вокалу, вдома, лише моїми руцями. А вокал вже писав на студії Василя Хащини, власне він потім і робив фінальний мастер цього треку.”

Сингл “Жити вічно”, це не перша професійна робота музиканта. Якщо говорити про сольну творчість, то вже було випущено 4 пісні: "Іноді", "S.A.Y", 'Something special" та "Сковорода". Кожна з цих пісень має свою окрему історію, але усі вони еклектичні, наповнені купою деталей, і поєднують в собі одразу кілька жанрів.

Плани на майбутнє включають не лише музичні виступи, а й співпрацю з іншими артистами та випуск класичних творів.

"Жити вічно" - це лише початок. Разом з Chacha ми зможемо відкривати нові горизонти та ділитися нашою спільною музичною подорожжю.

Ця пісня вже доступна на всіх цифрових майданчиках, тож насолоджуйтесь якісною незалежною поп-музикою!

Про виконавця

Chacha – автор-виконавець, музикант родом з Краматорська, але зараз живе та займається музикою в Києві.

Музикант працює у різних жанра, кожна його пісня – експеримент зі звучанням та поєднання різних стилів. У різний час Сергій надихався такими стилями як art rock, alternative rock, punk rock, electronica, experimental rock, indie rock, classical music, jazz, funk,  R&B, hip-hop, folk.

Chacha почав займатись музикою в молодших класах, коли жив у Криму з матір'ю. Тоді він самостійно пішов до місцевого дому піонерів, де почав писати вірші, співати та грати на барабанах.

Коли майбутній артист переїхав до Харкова на навчання, то придбав свою першу гітару.

В Харкові Сергій з друзями створили свій перший гурт — “Ніцше Плакав”.

З гуртом вони виступали по багатьом культурним, поетично-музичним заходам, двічі брали участь у NametFest, де грали на великій сцені перед чисельною аудиторією. Гурт мав близько 20 пісень, та за час існування вдалось записати лише дві –  "В сиреневом лесу" та "Уходи".

Наразі гурт "Ніцше плакав" вже кілька років як припинив своє існування, і Сергій займається музикою самостійно.

Ось, що каже сам артист про свої плани на майбутнє:

“Я маю доволі широкі і амбіційні плани щодо реалізації себе в музиці. Музика, яку я роблю, є певного роду альтернативною, неформатною для нашого широкого загалу, та мені хотілося б зібрати певну свою аудиторію, робити концерти, почати нарешті заробляти музикою, щоб мати змогу за допомогою цих же коштів робити ще більше музики.”

Текст пісні “Жити вічно”:

Подаруй мені світ,

У якому ми житимо вічно

Пересічний глядач нехай не помітить

Наших юних облич.

Якось перетвори

Паралелі життів на дотичні 

Хоч на мить мені сили своєї позич.

Тримай мене за руку, дивись в мої очі,

Замість уявних минулих картин,

Примари підуть, будуть зняті всі наліпки,

На місці   натяків з'явиться суть.

Тримай мене за руку (три рази)

Подаруй мені спів,

У якому бринітиме літо.

Передбач мою долю, та тільки мені

Не кажи.

Ми в одвічнім поверненні двоє загублені діти,

Що шукають останньої тої межі.

Якщо жодна зоря - не твоя,

Тримай мене за руку, Дивись в мої очі,

Замість уявних минулих картин,

Примари підуть, будуть зняті всі наліпки,

На місці   натяків з'явиться суть.

Тримай мене за руку (три рази)

 

 

 

 

 

 

 


Читати також