Жага свободи - то є серце українця! Топ три хіти продажів видавництва OldiPlus

Жага свободи - то є серце українця! Топ три хіти продажів видавництва OldiPlus

Сьогодні весь світ, затамувавши подих, спостерігає за подіями, які відбуваються в Україні, за протистоянням вільної незламної нації ордам загарбників із жагою руйнувань усього, що вони самі нездатні побудувати й осягнути. Маріуполь, Херсон, Запоріжжя, Харків, Куп’янськ, Авдіївка – географію України нині вивчають за повідомленнями з фронту. Колись квітучі міста руйнуються, деякі вже перетворені на попіл, але вони все одно не підкорюються. Навіть захоплені ворогом, продовжують чинити опір, як-от Херсон, що пережив жахіття окупації, затоплення через підрив Каховської ГЕС, нестерпний біль втрати близьких, але знаходить сили жити і сподіватися. 

Усім, кого цікавить правда про те, що відбувається в окупованих і прифронтових містах Україні і що таке «звільнення» по-російськи, видавництво «OldiPlus» підготувало тритомну збірку поезій херсонського поета і спортсмена Михайла Олійника, безпосереднього учасника подій. 

Михайло Олійник «Незламний Херсон»: захоплений, але непідкорений

Видатний український спортсмен і талановитий тренер Михайло Олійник, як і всі херсонці, прокинувся жахливого ранку 24 лютого 2022 року від вибухів, і вже за декілька годин у власній оселі перетворився на заручника ворога, мешканця окупованого міста. Що відчували херсонці, про що думали, на що сподівались, опинившись відрізаними від країни і рідних, не маючи звістки про близьких і події в інших містах? 

Їм розповідали про падіння країни, захоплення столиці, марність сподівань на визволення, вимагали прийняти ворожу владу, підкоритися. З яких джерел черпали херсонці сили на супротив і як боролися з ворогом – про це вірші Михайла, написані серцем, народжені болем, виплекані надією на визволення. 

«Незламний Херсон» – ця віршована історія дев’ятимісячної боротьби стане кращим подарунком тим, хто вірить в Україну!

«Цвіт акації в окупації» М. Олійник – біль і віра в Перемогу

Друга збірка поезій «Цвіт акації в окупації» херсонського поета і спортсмена – своєрідна сповідь, розповідь про життя під владою загарбників, про страхи, від яких стискається серце, коли не знаєш, що насправді відбувається, не хочеш і не можеш вірити ворожим пропагандистам і чутко прислухаєшся до вибухів, навіть радієш їм, бо розумієш - це означає, що твоя країна нескорена, продовжує боротись, а отже, скоро прийде звільнення! 

Книга «Цвіт акації в окупації» стала безперечним хітом. Пропонуємо тим, хто ще не знайомий з нею, придбати збірку, яка є голосом серця українця.

«Я розкажу вам про Херсон» - фронт посеред міста

«Я розкажу вам про Херсон» - третя книга з поетичної трилогії про життя у війні. Спортсмен і поет, автор віршів, безпосередній учасник подій щиро і відверто ділиться з читачем своїми думками та почуттями. 

Як жили та боролися херсонці під окупацією, з якою радістю зустрічали українських визволителів. Що відчуває людина, коли навколо гинуть ті, хто вчора радів життю і мріяв про майбутнє. Як це - жити від вибуху до вибуху, коли найважливішим стає якомога швидше розібрати уламки сусіднього будинку для порятунку чийогось життя, бронежилет є уніформою двірника, а кожен день - це намагання вижити! Про це розповідь поета.

Пропонована книга – справжній видавничій скарб: вірші, написані серцем, супроводжують замальовки талановитого художника та відомого архітектора з Херсону Олександра Степаненка.

Тритомник стане чудовим подарунком і окрасою кожної бібліотеки. У книгарні «OldiPlus» можна придбати повний комплект або окрему книжку за найнижчою ціною для власної бібліотечки й у подарунок.

Читайте строки, сповнені надії, і наближайте перемогу, що стане кульмінацією багатьох століть боротьби за незалежність, за право на самоідентичність, власну культуру, мову, за право жити і бути вільними! Бо інакше не може бути, бо інакше не можна жити, бо серця українців незламні, а свобода - понад усе! Усі твори херсонського поета можна знайти у видавництві https://oldiplus.ua/.


Читати також