Що почитати: новинки видавництва Ще одну сторінку

Що почитати: новинки видавництва Ще одну сторінку

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах. У видавництві Ще одну сторінку вийшли книжки:

“Се твоя доля” Галина Пагутяк

Це видання вийшло неймовірно делікатне за розміром та обкладинкою. Магічний реалізм і галицький колорит зливаються у творчості Галини Пагутяк, визнаної української письменниці. Авторка розповідає про світ, де серед туману постають зниклі міста, леви і райські пташки, а над головою світить два сонця - і не вгадаєш, котре справжнє. До книжки увійшли повісті «Кривенька качечка» та «Лебедин».

“Блудний метеор” Наталія Кобринська

Найкращий подарунок для того, хто хоче познайомитись з маловідомою українською класикою. Цикл "Воєнні новели" віддзеркалює виклики епохи Першої світової війни, а також нинішню складність сучасності. "Блудний метеор" — чи не перша значима добірка творів письменниці за часів незалежності України.

“Панцир, лапи й крила пані Оксани” Валентина Захабура”

Кумедна історія покликана навчити читачів піклуватися про різних хатніх улюбленців й навіть заснована на реальних подіях... ну майже реальних:) Буде цікаво для спільного читання батьків та дітей

Фіолетова тінь. Добірка української містичної прози

Наші класики створили тексти, що закохують в атмосферу української містичної ночі. Тут у темряві ховається нечисть усякої вдачі та вроди, вона запрошує перегорнути ще одну сторінку легендарію українців.

“Червона кімната” Авґуст Стріндберґ

У романі "Червона кімната" Авґуста Стріндберґа головний герой, молодий чиновник Арвід Фальк, знаходить покликання в літературі, але швидко розчаровується, виявивши, що справжня література й ідеали втрачаються серед пустих балачок в ресторанній залі, прозваній

«Червоною кімнатою».


Читати також