31-03-2024 Розваги 535

Новини кіно за тиждень. 31 березня 2024

Новини кіно за тиждень. 31 березня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Віллем Дефо з'явиться у фільмі про створення SNL

Уиллем Дефо

Номінант на Оскар Віллем Дефо зіграє в ансамблевому проекті з робочою назвою «SNL 1975». Картина про створення скетч-шоу «Суботнього вечора у прямому ефірі» вийде 2025 року.

Дефо втілить агента із залучення зірок Девіда Тебета. Сам фільм розповість про те, як у 1975 році в Нью-Йорку виникло SNL, яке назавжди змінило американське телебачення. Режисером виступить Джейсон Райтман («Мисливці за привидами»).

«Симпатик» з Робертом Дауні мол. отримав основний трейлер

Стрім-сервіс Max опублікував офіційний трейлер міні-серіалу "Симпатик". Його прем'єра відбудеться 14 квітня.

Шоу засновано на однойменному романі В'єт Тхань Нгуєна, який отримав Пулітцерівську премію. Сюжет простежить за таємничим Капітаном (Хоа Сюаньде) — політичним ув'язненим та колишнім таємним агентом комуністичної партії. Герой застав падіння уряду Південного В'єтнаму в 1975 році, а пізніше перебрався до Каліфорнії.

У проекті також знімалися лауреат Оскара Роберт Дауні мол. та Сандра О. Одним із режисером виступив Пак Чхан-ук («Олдбой»).

Вийшов тизер триптиху «Види доброти» Йоргоса Лантімоса

Студія Searchlight Pictures поділилася дебютним трейлером фільму "Види доброти". Нова картина Йоргоса Лантімоса («Бідолашні створіння») вийде у червні.

«Види доброти» поділені на три сюжетні лінії: в одній чоловік намагається взяти контроль над своїм життям, в іншій — поліцейський при зустрічі не впізнає дружину,  яка раніше зникла безвісти; у третій - жінка вирушає на пошуки духовного лідера.

Ролі у стрічці виконали: Емма Стоун, Віллем Дефо, Джессі Племонс, Маргарет Квеллі, Гонг Чау, Джо Елвін та Гантер Шефер. Лантімос писав сценарій у співавторстві з Ефтіміс Філіппу («Лобстер»). Світова прем'єра очікується на Канському кінофестивалі у травні.

За детективом «Таємниця семи циферблатів» Агати Крісті знімуть серіал

Тайна семи циферблатов

Netflix зніме серіал за детективним романом «Таємниця семи циферблатів» (1929) Агати Крісті. За нього візьметься автор «Доктора Хто».

Як зазначили на сайті About Netflix, сценарій для екранізації «Таємниці семи циферблатів» напише Кріс Чібнелл. Він працював над першим перезапуском "Доктора Хто" (2005-2022), а також над серіалом "Вбивство на пляжі" (2013-2017) та фільмом "Велике пограбування поїзда" (2013). 10 травня стартує другий перезапуск «Доктора Хто». Режисером виступить Кріс Свіні (Турист, Яблука ніколи не падають). Сюзанн Макі ("Корона", "У її очах") продюсує проект.

«Таємниця семи циферблатів» вважається не найкращим твором Агати Крісті. Багато критиків вважали, що у цьому романі письменниця захопилася масштабними змовами і віддалилася від фірмового методичного розслідування. Втім, деяким було цікаво прочитати нетипову історію для Крісті, до того ж у книзі є багато винахідливих моментів.

Вийшов трейлер фільму «Вуді Вудпекер вирушає до табору»

Netflix опублікував перший трейлер фільму «Вуді Вудпекер вирушає до табору» – продовження «Вуді Вудпекера» 2017 року. У новому розділі пустотливий дятел Вуді намагатиметься врятувати літній табір від закриття.
За сюжетом Вуді Вудпекера (в оригіналі озвучує Ерік Бауза, «Неуразливий») виганяють із лісу. Йому терміново треба знайти новий будинок. Якоїсь миті дятел потрапляє до літнього табору «Ву-ху». Він відразу вирішує тут оселитися. Проте інспектор має намір закрити табір. Вуді вирішує допомогти керівникам табору захистити його. Йому треба довести, що це гарне місце для дітей. Підступний Базз Баззард має намір перешкодити своєму заклятому ворогові Вуді реалізувати план порятунку «Ву-ху».

Елайджа Вуд знявся в горорі «Мавпа» за Стівеном Кінгом

Элайджа Вуд

Елайджа Вуд увійшов до акторського складу горору «Мавпа». В основу сюжету лягла однойменна розповідь (1980) Стівена Кінга про іграшкову мавпу, одержиму злим духом. Зйомки вже завершились. У такому разі прем'єра може відбутися 2025 року.

У центрі уваги «Мавпи» опиняться брати-близнюки Гел та Білл. За сюжетом хлопчики знаходять на горищі іграшкову мавпу, яка належала їхньому батькові. Незабаром починають один за одним гинути знайомі братів. Тоді вони вирішують викинути антикварну іграшку та жити далі. Через роки Гел і Біл віддаляються один від одного. Якоїсь миті злісна мавпа повертається, після чого відбувається серія жахливих смертей. Брати зрештою возз'єднуються, щоб знайти спосіб знищити іграшку, поки та не забрала їх близьких.

Вийшов тизер нового мультсеріалу «Світ Юрського періоду» з датою прем'єри

Netflix виклав новий тизер-трейлер мультсеріалу "Світ Юрського періоду: Теорія хаосу" DreamWorks Animation. У ролику розкрили дату прем'єри. Це буде продовження "Світу Юрського періоду: Табір Крейдяного періоду" (2020-2022), який завершився на 5 сезоні.
"Світ Юрського періоду: Теорія хаосу" вийде 24 травня. Дія розгорнеться через шість років після подій «Табору Крейдяного періоду» – там Даріус Бовмен та його друзі застрягли на острові Нублар. У Таборі Крейдяного періоду хлопці зіткнулися з небезпечними динозаврами, розкрили таємниці зловісної організації Mantah Corp і зрештою повернулися додому.

За сюжетом "Теорії хаосу" Даріуса в якийсь момент відвідає Бен Пінкус, з яким він виживав на острові з динозаврами. Хлопець повідомить приятеля, що на них хтось полює. Даріус і Бен повинні будуть відірватися від зловмисників і врятувати решту друзів, яких, напевно, теж переслідують. Звичайно ж, без розборок із доісторичними чудовиськами тут ніяк.


Читати також